Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi herečka fanúšikom vyrazila dych: Zahodila šaty aj zábrany!

Alexandra Daddario Zobraziť galériu (8)
Alexandra Daddario (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ukázala sa úplne nahá! Američanka Alexandra Daddario (36) patrí medzi najkrajšie herečky filmového plátna. A keď to treba dokázať, nechýba jej odvaha, naplno to ukázať. Jej fanúšikovia sa o tom mohli opäť presvedčiť vďaka záberom, ktoré zverejnila na svojich sociálnych sieťach.

Známej herečke sa v poslednej dobe náramne darí. V lete tohto roka povedala áno svojmu partnerovi, filmovému producentovi Andrewovi Formovi a úspešná bola aj v hereckej činnosti. Získala totiž hlavnú úlohu v pripravovanom seriáli Mayfair Witches, ktorý bude mať premiéru začiatkom budúceho roka.

V týchto dňoch si kráska teda dopriala zaslúženú dovolenku. Na nej však nezabudla ani na svojich verných fanúšikov, ktorých má len na svojom profile na sociálnej sieti Instagram viac ako 22 miliónov.

Potešila ich napríklad fotkami, na ktorých opäť ukázala, že jej nerobia problém ani tie najodvážnejšie zábery. Predviedla sa totiž úplne nahá. Nuž, aj na základe tohto príspevku je jasné, prečo je jej fanúšikovská základňa taká veľká. 

Viac o téme: Alexandra Daddario
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu