Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna herečka vyrazila na večeru v mega sexi outfite: Uff! A to nikomu nezabehlo?

Alexandra Daddario Zobraziť galériu (8)
Alexandra Daddario (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Americká herečka Alexandra Daddario (36) patrí bezpochyby medzi najkrajšie ženy svetového šoubiznisu. Znova to potvrdila na spoločnej večeri s talianskym návrhárom Giambattistom Vallim (56). Modrooká kráska sa predviedla v poriadne odvážnych kúskoch. Aha!

Krásna herečka sa preslávila vo viacerých filmoch, ako sú napríklad San Andreas, Pobrežná hliadka či Percy Jackson: Zlodej blesku. Jej posledným úspechom je nateraz seriál The White Lotus, ktorý si tento rok odniesol aj cenu Emmy za najlepšiu minisériu.

Alexandra Daddario
Zobraziť galériu (8)
Alexandra Daddario  (Zdroj: SITA)

Okrem hereckého talentu ohuruje fanúšikov aj svojou krásou. Tú neváha umocniť aj provokatívnymi kúskami. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď sa zúčastnila večere v prestížnej reštaurácii v Los Angeles, ktorú organizoval známy módny návrhár Giambattista Valli.

Okrem Alexandry zavítala na stretnutie aj ďalšia americká herečka - Kiernan Shipka, či speváčka Ciara. Najodvážnejší outfit však zvolila práve spomínaná Daddario. Krátka sukňa totiž odhalila jej dokonalé nohy a odvážny top zvýraznil jej prednosti. 

Alexandra Daddario
Zobraziť galériu (8)
Alexandra Daddario  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Alexandra Daddario
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu