Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

SEXBOMBA z Baywatchu sa vydala: KRÁSNA NEVESTA a ich príbeh lásky... Odpadnete!

Alexandra Daddario Zobraziť galériu (8)
Alexandra Daddario (Zdroj: Paramount Pictures)

NEW ORLEANS - Alexandra Daddario (36) patrí medzi najkrajšie herečky Hollywoodu. V máji minulého roka oficiálne potvrdila vzťah s filmovým producentom Andrewom Formom (53). Dvojica sa zasnúbila v decembri a tento týždeň svoj vzťah spečatili svadbou v New Orleans.

Alexandra a Andrew si povedali svoje áno v historickej jazzovej budove Preservation Hall v New Orleans. O fotky z ich veľkého dňa sa podelili prostredníctvom ich účtov sa Instagrame.

Zároveň dvojica poskytla magazínu Vogue rozhovor, v ktorom opísala detaily svadby. Priblížili napríklad, prečo sa rozhodli pre New Orleans. „Náš plán bol zosobášiť sa v Taliansku, pretože som chcela 3 dni piť talianské víno," povedala s humorom Alexandra.

Nakoniec ich však presvedčilo miesto, v ktorom sa obrad odohral. „Preservation Hall sme si zamilovali. Je tu cítiť históriu a hudbu. Chceli sme, aby naša svadba bola o hudbe a autentickom New Orleans," povedala herečka.

Kým pre Alexandru išlo o jej prvú svadbu, Andrew už jedno manželstvo za sebou má. 13 ročný vzťah s Jordanou Brewster (42) skončil v roku 2020 rozvodom. S herečkou známou predovšetkým vďaka filmovej sérii Rýchlo a zbesilo má producent dve deti, synov Rowana (5) a Juliana (8). Obaja sa zúčastnili aj otcovej druhej svadby.

Pár sa dal dohromady počas pandémie. „Stretli sme sa na prechádzke v New Yorku. Narazili sme sa na seba v centre mesta. Pozdravil ma, ja som sa otočila, pozdravila ho tiež a obaja sme sa začali smiať na tom, že sme boli jediní ľudia na inak preplnenej ulici. Následne ma pozval na večeru," povedala umelkyňa o ich prvom stretnutí. 

Alexanra Daddario je známa hlavne vďaka filmom ako San Andreas, Baywatch alebo Percy Jackson: Zlodej blesku. Jej popularitu dokazuje aj počet sledovateľov na Instagrame, kde ich má 22,5 milióna. Andrew Form je producent známy vďaka hororom. Podieľal sa na filmoch ako Piatok trinásteho alebo Texaský masaker motorovou pílou.

Viac o téme: Alexandra Daddario
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu