Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Slávneho moderátora nazval KRETÉNOM: Tu je jeho reakcia!

James Corden Zobraziť galériu (9)
James Corden (Zdroj: SITA/AP)

NEW YORK - Obľúbený anglický moderátor James Corden (44) sa radí medzi najobľúbenejšie osoby svetového šoubiznisu. Jeho popularite však v posledných dňoch nepomohli slová známeho reštauratéra Keitha McNallyho (71), ktorý ho označil za kreténa. K celej situácii sa konečne vyjadril aj samotný Corden, ktorý však reakciu majiteľa reštaurácie považuje za prehnanú.

Meno populárneho moderátora sa v posledných dňoch spomína hlavne v negatívnom svetle. Všetko spustili slová známeho amerického reštauratéra Keitha McNallyho, ktorý označil Cordena za jedného z najhorších zákazníkov, akým museli jeho zamestnanci čeliť.

Známy komik však konečne prelomil mlčanie v rozhovore pre The New York Times. Ten mal byť pôvodne o Cordenovom pripravovanom televíznom programe Mammals, lenže s redaktorom neobišli ani tému, ktorá jeho fanúšikov dosť zaujíma. 

James dostal otázku, či bola kritika jeho osoby adekvátna a následne redaktor skonštatoval, že je rád, že moderátor rozhovor kvôli incidentu nezrušil. „Neurobil som nič, tak prečo by som to rušil? Bol som tam, to áno, ale s celou vecou som zmierený. Myslím si, že je to celé veľmi hlúpe," povedal Corden. Podľa vlastných slov sa len sťažoval na zle pripravené jedlo, čo sa denne stáva v stovkách reštaurácií po celom svete.

James Corden
Zobraziť galériu (9)
James Corden  (Zdroj: SITA)

James Corden momentálne moderuje jednu z najdlhšie vysielaných talkshow na svete The Late Late Show, vďaka ktorej sa zaradil medzi stabilné tváre svetového šoubiznisu. Počas tohto roka však oznámil, že sa obľúbený program v lete budúceho roka skončí.

Viac o téme: James Corden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu