Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Majiteľ luxusnej reštaurácie verejne naložil obľúbenému moderátorovi: Je to kretén... TOTO je dôvod!

James Corden Zobraziť galériu (8)
James Corden (Zdroj: SITA/AP)

NEW YORK - Pred kamerami pôsobí ako milý a usmievavý človek, pravda je však zrejme iná. Známy moderátor James Corden (44) musel hasiť škandál, ktorý vyvolali vyjadrenia majiteľa známej reštaurácie v New Yorku. Ten totiž televíznu hviezdu označil za najhoršieho zákazníka, aký kedy navštívil jeho podnik.

Keith McNally (71) patrí medzi najznámejších reštauratérov v USA. Jeho reštauráciu Balthazar, ktorá sa nachádza v New Yorku, si vyberá veľké množstvo známych osobností. Niekoľkokrát ju navštívil aj moderátor James Corden.

Keith McNally
Zobraziť galériu (8)
Keith McNally  (Zdroj: Instagram)

Na neho však zamestnanci spomínaného podniku nespomínajú práve v dobrom. Podľa slov majiteľa bolo jeho správanie najhoršie, akému za 25 rokov existencie reštaurácie museli jeho zamestnanci čeliť. 

O celej situácii informoval McNally včera na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „James Corden je veľmi talentovaný komik, ale ako človek je to kretén. A najdrzejší zákazník, akého som kedy videl, odkedy som otvoril moju reštauráciu. Málokedy zakazujem vstup zákazníkovi, ale dnes to spravím," napísal majiteľ.

Ako príklad uviedol dva prípady, kedy sa Corden v jeho prevádzke správal nevhodne. „V júni sedel pri stole číslo 61. Po tom, čo dojedol, ukázal môjmu manažérovi vlas. On sa mu okamžite začal ospravedlňovať. Corden bol k nemu odporný a povedal, aby mu okamžite priniesol drink a aby boli všetky zadarmo, inak vraj napíše o našej reštaurácii veľmi zlé hodnotenie," doplnil McNally.

Pri ďalšej návšteve 9. októbra mal byť zase odporný na čašníčku, na ktorú kričal, že si nedokáže robiť svoju robotu, pretože jeho manželke priniesla zle pripravenú omeletu.

Po verejnej kritike nasledoval krok, ktorý zrejme mnohých prekvapí. „James mi práve zavolal a ospravedlnil sa mi. Verím, že každý si zaslúži v živote druhú šancu. Ktokoľvek, kto sa dokáže ospravedlniť, si nezaslúži mať niečo zakázané. A obzvlášť moju reštauráciu. Takže ak budeš chcieť, kľudne sa sem vráť, všetko je odpustené," uzavrel známy reštauratér.

 

Viac o téme: James Corden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu