Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sťažnosti na jeho správanie sa valia z každej strany: Známy moderátor čelí vlne kritiky... Režiséra nazval hlupákom!

James Corden Zobraziť galériu (2)
James Corden (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Pred kamerou pôsobí britský moderátor James Corden (44) ako jeden z najpríjemnejších ľudí svetového šoubiznisu. Podľa tvrdení filmového režiséra Craiga Duncana je však realita úplne iná a hviezdneho Brita opísal ako veľmi nepríjemného človeka, s akým sa počas svojej kariéry nikdy nestretol.

S menom Jamesa Cordena sa v poslednej dobe spája viacero nepekných obvinení. Majiteľ známej reštaurácie v New Yorku ho napríklad označil za najhoršieho zákazníka, aký kedy do jeho reštaurácie vstúpil. Známeho moderátora dokonca nazval kreténom.

O nepríjemnú skúsenosť s ním sa najnovšie podelil aj filmový režisér Craig Duncan. Ten ho označil za najnepríjemnejšieho človeka, s akým počas kariéry pracoval. Táto dvojica sa stretla v roku 2013 pri natáčaní šou A League of Their Own.

„Dostal som ponuku a spýtali sa ma, ako sa mi pracuje s náročnými moderátormi,“ začal svoje spomínanie Duncan. „Počas jedného natáčania sme sa snažili skončiť čo najrýchlejšie. Snažili sme sa to vyriešiť a v tom začal James kričať, že čo sa to ku*va deje, že je to úplne jednoduché, dáš kameru sem, sem a sem a urobí sa to takto. Potom mi povedal, že som hlúpy. Naozaj dúfam, že s ním už nikdy nebudem pracovať" povedal režisér na YouTube.

Podobne vníma Cordena aj bývalá členka Spice Girls Mel B, ktorá takisto na slávneho moderátora nevedela nájsť pekné slovo a označila ho ako debila. Nech je pravda o jednej z najslávnejších postáv svetového šoubizinisu akákoľvek, podobných názorov na jeho adresu je čoraz viac.

James Corden
Zobraziť galériu (2)
James Corden  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: James Corden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu