Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

“Živý Ken” Jessica dokazuje, že je ŽENA: Ostych bokom… Všetkým ukázal HOLÉ SILIKÓNY!

Jessica Alves Zobraziť galériu (8)
Jessica Alves (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Fúha! Jessica Alves (38) bola v minulosti známa ako Rodrigo a jej cieľom bolo stať sa živým Kenom. V roku 2019 sa však rozhodla pre zmenu pohlavia. A nové telo si zjavne užíva. V týchto dňoch sa nachádza v Londýne a zjavne chcela dokázať, že je ženou ako sa patrí. Ostych dala bokom a... Všetkým ukázala holé silikóny!

Rodrigo Alves bol roky známy ako muž, ktorého snom bolo stať sa živým Kenom. Plastiky sa mu však rokmi zjavne vymkli spod kontroly, až sa v roku 2019 rozhodol, že sa stane ženou. A to sa mu postupne podarilo - začal brať množstvo hormónov a podstúpil viacero operácií na zmenu pohlavia. Vrátane vloženia poriadne veľkých implantátov do hrude. 

No a svojou novou identitou sa Jessica Alves rada verejne pýši. Aktuálne sa blondínka nachádza v Londýne, kde si vyšla na rande v poriadne odvážnom outfite. Sexi modré šaty posiate perličkami však neukázali len jej dlhé štíhle nôžky, ale aj výsledok plastických chirurgov. Pod módny kúsok si totiž neobliekla podprsenku. A tak mali všetci exkluzívny pohľad na jej kompletne presvitajúce silikóny. Fíha!

“Živý Ken” Jessica dokazuje,
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jessica Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu