Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Z bývalého Kena hriešny veľkonočný zajac: Mega prsia, sexi body a tvár v latexe!

Jessica Alves Zobraziť galériu (2)
Jessica Alves (Zdroj: Instagram J.A.)

LONDÝN - Jessica Alves (40) sa do povedomia verejnosti dostala ako "živý Ken". V tom čase bola ešte oficiálne mužom a predstavovala sa pod menom Rodrigo Alves. Prešla však zmenou pohlavia a našla záľubu v estetických vylepšeniach. A ich výsledok rada predvádza v odvážnych outfitoch. Najnovšie sa predstavila ako hriešny veľkonočný zajac!

Po tom, čo Jessica Alves podstúpila zmenu pohlavia, rozhodla sa svojmu telu dať naozaj bohaté ženské krivky. Podstúpila nespočet plastických vylepšení, ktoré upravili nielen jej telo, ale aj tvár a dnes sa pýši mega prsiami, ale aj plnými perami, mini nosom či úplne novými črtmi tváre. A ako sexi žena rada provokuje svojich sledovateľov na sociálnych sieťach.

Ujsť si nenechala ani Veľkú noc, ktorá je okrem vítania jari, aj sviatkami ukrižovania a zmŕtvyvstania Ježiša Krista. Jessica sa však pri tejto príležitosti navliekla do sexi čipkovaného body, ktoré dalo vyniknúť jej mega prsiam a na hlavu si natiahla latexovú masku s ušami. Tak tomu sa hovorí poriadne hriešny veľkonočný zajac!

Viac o téme: Jessica Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu