Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa hviezda si po plastike vyrobila PROBLÉMY: Posledné dni roka trávi opustená a v ukrutných bolestiach!

Jessica Alves Zobraziť galériu (6)
Jessica Alves (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Koniec roka 2022 a začiatok toho nového prežije úplne sama... Televízna hviezda Jessica Alves (39) prežíva náročné chvíle. Po tom, ako podstúpila poslednú plastickú operáciu, sa jej zdravotný stav výrazne skomplikoval. Ako v súvislosti s tým priznala, musela ísť opäť pod nôž.

Jessica Alves sa preslávila svojou závislosťou na operačných zlepšeniach svojho tela, čo má za následok aj problémy s jej zdravým. Zatiaľ poslednú plastickú operáciu podstúpila pred 5 týždňami, keď si chcela dopomôcť k vysnívanému zadku. 

Jessica Alves
Zobraziť galériu (6)
Jessica Alves  (Zdroj: Instagram J.A.)

Doktori z Istanbulu, kde zákrok absolvovala, jej následne dôrazne doporučili, aby svoje telo v najbližších týždňoch šetrila. „Povedali mi, že 3 týždne po operácii sa mám vyhýbať dlhému sedeniu, 4 týždne nemám mať sex, 3 mesiace nemám chodiť do fitka a 8 týždňov nemám tancovať,” povedala pre Daily Mail Alves.

Rady doktorov však známa Brazílčanka neposlúchla. „Bola som na jednej párty v Miláne, kde som tancovala na vysokých podpätkoch. Myslela som si, že už som v poriadku. Kvôli tancovaniu sa však implantát posunul,” prezradila. 

Že je niečo zle, pochopila hneď na druhý deň po spomínanej párty, kedy začala mať veľké bolesti a problémy s chôdzou. „Domov do Londýna som letela vo veľkých bolestiach. Nevedela som, čo poviem rodine v Brazílii... Všetci čakali, že prídem na Vianoce domov. Lenže 12-hodinový let som nemala šancu zvládnuť. Bola som úplne sama," poznamenala Alves. 

Jessica nielenže mala na figu Vianoce, ale v podobnom duchu sa ponesú aj posledné dni roka. „Teraz mám zničený Silvester a budem ho musieť stráviť na hoteli v Istanbule," uzavrela výstredná televízna hviezda.

Jessica Alves
Zobraziť galériu (6)
Jessica Alves  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Jessica Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu