Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

54-ročná herečka sa kúpala hore bez: Chlapi sa išli zblázniť!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (8)
Elizabeth Hurley (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ich fantázia pracovala na plné obrátky! Nie je tajomstvom, že Elizabeth Hurley (54) na svojom instagramovom profile pravidelne zverejňuje fotky v úsporných bikinách. Nedávno jej však bolo tak horúco, že odhodila vrchný diel. A rozpálila hádam každého svojho mužského priaznivca.

Elizabeth Hurley síce po svojom boku oficiálne nemá žiadneho partnera, avšak na nedostatok záujmu zo strany mužov sa sťažovať nemôže. Veď len na jej instagramovom profile sa každý deň objaví množstvo komplimentov, lichôtok i vyznaní, ktoré v niektorých prípadoch aj pobavia. 

Herečka v týchto dňoch zverejnila fotku z bazéna, na ktorej je podľa všetkého hore bez. Medzi fanúšikmi tak vyvolala menšie šialenstvo a chlapi sa priam pretekali, ktorý z nich jej viac zalichotí. „Si najkrajšia žena na svete! Dal by som čokoľvek, ak by som v tejto chvíli mohol byť pri tebe,” znie jeden z komentárov. „Ak by som stretol zlatú rybku, mal by som len jedno želanie - okúpať sa s tebou,” reagoval ďalší z rozvášnených mužov. 

Nuž, darmo, Elizabeth veľmi dobre vie, ako svojich priaznivcov potešiť. Snáď budú rovnako nadšení aj z jej výkonu v pripravovanom seriáli Marvel Runaways, v ktorom stvárni čarodejnicu Morgan le Fay.   

Elizabeth Hurley zverejnila na instagrame fotku, ako sa v bazéne kúpala bez vrchného dielu bikín.
Zobraziť galériu (8)
Elizabeth Hurley zverejnila na instagrame fotku, ako sa v bazéne kúpala bez vrchného dielu bikín.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu