Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hystéria okolo šiat slávnej herečky: Prešlo 25 rokov a... Wau!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (8)
Elizabeth Hurley (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Tá ženská je dokonalá! Poviete si zrejme aj vy vždy, keď zbadáte fotky herečky Elizabeth Hurley (53). V najnovšom vydaní magazínu Harper’s BAZAAR pózovala v šatách z dielne Versace, v ktorých vyzerala jednoducho skvele. Priaznivcom módy sa však táto kreácia môže zdať povedomá.

Písal sa rok 1994. Modelka a začínajúca herečka Elizabeth Hurley randila v tom čase so slávnym Hughom Grantom. Po jeho boku nechýbala ani počas slávnostnej premiéry filmu Štyri svadby a jeden pohreb, v ktorom stvárnil jednu z ústredných postáv. 

Elizabeth bola oblečená v čiernych šatách značky Versace, ktoré vyvolali poriadny rozruch a zaradili sa medzi najslávnejšie modely módnej histórie. Elizabeth v aktuálnom rozhovore pre Harper’s BAZAAR prezradila, ako to vtedy vyzeralo s jej prípravami na slávnostný večer. 

„V tom čase som sa v móde vôbec nevyznala a súrne som potrebovala nájsť nejaké šaty. Prišla som za svojou agentkou, vytiahla som tie šaty z igelitového obalu a vzala som si ich domov. Tam som si sama spravila mejkap a vlasy,” zaspomínala si krásna herečka. „S Hughom sme v tom našom malom byte s jednou spálňou bojovali o zrkadlo, ktoré ani nesiahalo po zem,” dodala Hurley, ktorá so spomínanou značkou Versace stále spolupracuje. 

Šaty podobné tým, v ktorých v roku 1994 excelovala, si obliekla aj v týchto dňoch. Stalo sa tak počas fotenia pre magazín Harper’s BAZAAR. Čo poviete, svedčalo jej to?  

Elizabeth Hurley v ikonických šatách na premiére v roku 1994.
Zobraziť galériu (8)
Elizabeth Hurley v ikonických šatách na premiére v roku 1994.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto božsky vyzerá Elizabeth Hurley v šatách Versace dnes.
Zobraziť galériu (8)
Takto božsky vyzerá Elizabeth Hurley v šatách Versace dnes.  (Zdroj: Harper’s Bazaar)

 

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu