Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vypadnú vám oči z jamiek! Slávna diablica (55) a jej sestra (57) pózovali bez šiat

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Hurley (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Neuveriteľné! Aj vy ste si pri pohľade na Elizabeth Hurley (55) pretŕčajúcu sa v bikinách hovorili, že tá ženská musí mať zmluvu s diablom? Keď zbadáte fotku, ktorú herečka aktuálne zverejnila na Instagrame, bude vám jasné, že za mladistvý vzhľad a bezchybné krivky vďačí tiež genetike. Pozrite sa, jej sestra je veľká fešanda!

Galéria: Elizabeth Hurley vyzerá v plavkách ako bohyňa.
Vek je len číslo! Táto veta rozhodne platí v prípade herečky Elizabeth Hurley, ktorá sa zviditeľnila napríklad účinkovaním vo filmoch Zmluva s diablom, Austin Powers, Slúžiť Sáre, Americký Casanova, či vzťahom s populárnym Hughom Grantom. Slávna kráska sa aj s pribúdajúcimi rokmi udržiava v skvelej kondícii a na 55 rokov rouhodne nevyzerá. 

A vyzerá to tak, že Elizabeth nie je jedinou kráskou v rodine. Rovnako šarmantná a očarujúca je aj jej o dva roky staršia sestra Kate. Dôkazom je fotka, ktorú herečka v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Sestry na nej pózujú odeté len v úsporných bikinách a hrdo predvádzajú svoje bezchybné figúry. 

„Ó môj Bože! A to som si myslel, že ty nemáš konkurenciu. Ste krásne! Pokojne nám svoju sestru ukazuj aj častejšie,” znie jeden z mnohých ospevných komentárov. Spomínaný záber vznikol ešte v lete počas lockdownu a obe dámy pózujú v bikinách z herečkinej kolekcie. Nuž, lepšie modelky by zrejme ani nenašla. Čo poviete?!

Elizabeth Hurley a jej sestra Kate vyzerajú v bikinách fantasticky.
Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Hurley a jej sestra Kate vyzerajú v bikinách fantasticky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu