Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Debut vojvodkyne Meghan: Nenápadné dotyky a chichot!

Vojvodkyňa Meghan Zobraziť galériu (12)
Vojvodkyňa Meghan (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Žiari! Britský princ Harry (33) a bývalá herečka Meghan Markle (36) prežívajú mimoriadne šťastné chvíle. V sobotu spečatili svoju lásku svadbou a stali sa z nich vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu. V utorok sa ukázali v spoločnosti prvýkrát ako manželia a tmavovláska rozdávala šťastné úsmevy na všetky strany.

Svadobná cesta princa Harryho a jeho lásky Meghan sa nateraz odkladá. Mladomanželia sa však už naplno zhostili svojich povinností. V utorok sa v záhradách Buckinghamského paláca konalo podujatie, v rámci ktorého bol hlavnou hviezdou princ Charles. Ten totiž čoskoro oslávi 70. narodeniny. 

Pohľady prítomných však smerovali nielen k nemu. Značnú pozornosť pútali aj Harry a jeho krásna manželka Meghan. Tá aj teraz pri výrobe outfitu stavila na jednoduchosť, eleganciu a vyzerala skvele.

Počas záhradnej párty mal princ Harry príhovor. Na pódiu okrem neho stáli aj Charles s manželkou Camillou a ich nevesta Meghan. Keď čerstvému ženáčovi okolo ucha poletovala včela, ani jeden z nich sa neubránil smiechu.

Debut vojvodkyne Meghan: Nenápadné
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)
 

Herečka celkovo pôsobila uvoľnene a šťastne. A keďže členovia kráľovskej rodiny si na verejnosti nemôžu veľmi prejavovať náklonosť, či nežnosti, tak sa ho občas aspoň nenápadne dotkla.

Debut vojvodkyne Meghan: Nenápadné
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Ďalšie FOTO zo záhradnej párty nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kráľovská svadbaPrinc HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu