Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neuveriteľné, príbeh ako z filmu: Harryho Meghan dopadla ako Pretty Woman!

Meghan Markle Zobraziť galériu (7)
Meghan Markle (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kto by to bol povedal Známa americká herečka Meghan Markle (36) je od soboty vojvodkyňou zo Sussexu. Krásna brunetka sa totiž sobášom s anglickým princom Harrym (33) stala súčasťou britskej monarchie a dnes ju už pozná celý svet. V Amerike sa predtým stala známou vďaka úspešnému seriálu Kravaťáci, no vo Veľkej Británii ju za veľkú hviezdu dlho nepovažovali. A to bola chyba!

Keď si americká herečka Meghan Markle chcela totiž pred časom v Londýne požičať šaty od nejakého známeho návrhára, nikto jej nechcel za žiadnu cenu oblečenie požičať. Vraj nebola dostatočne známa. „Pamätám si, že pred 5 rokmi som sa snažila pomôcť svojej priateľke, ktorá bola v tej dobe Meghaninou stylistkou, a žiadny veľkí návrhári nechceli Meghan požičať šaty na jej pracovnú cestu do Londýna,“ priznala americká stylistka Julet Angus, ktorá pôsobí v Londýne.

Legendárna scéna z filmu Pretty woman.
Zobraziť galériu (7)
Legendárna scéna z filmu Pretty woman.

Meghanin príbeh jej pripomenul legendárnu scénu z romantického filmu Pretty Woman, kde Júliu Roberts istá predavačka z luxusného butiku odmietla obslúžiť. „Výborne, teraz už by ste taký problém nemali. Veľká, obrovská chyba!“ odkázala všetkým návrhárom, ktorí kedysi odmietli Meghaninej prosbe vyhovieť. Teraz si tak môžu akurát hlavu trieskať o stenu...

Meghan Markle sa  v sobotu vydala za princa Harryho.
Zobraziť galériu (7)
Meghan Markle sa v sobotu vydala za princa Harryho.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu