Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Harry a Meghan na svadbe ako hostia: Nuž, vojvodkyňa príliš neohúrila!

Harry, Meghan Zobraziť galériu (7)
Harry, Meghan (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Vie to aj lepšie! Módny štýl vojvodkyne Kate (36) je obdivovaný mnohými ženami i kritikmi. Od chvíle, ako bolo jasné že sa herečka Meghan Markle (36) stane súčasťou kráľovskej rodiny, bol v médiách rozoberaný i jej vkus a šatník. Tmavovláska celkom obstála. Avšak kreácia, ktorú si obliekla počas víkendu, vyvolala rôzne reakcie. Ako sa páči vám?

Zhruba pred mesiacom sa z princa Harryho a americkej herečky Meghan Markle stali vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu. Ich veľkolepá svadba bola ostro sledovaná a nevesta prekvapila výberom šiat. Tie by sa dali charakterizovať ako jednoduché, elegantné, v štýle čistých línií. Dá sa predpokladať, že v blízkej dobe sa ňou inšpirujú mnohé nevesty.

Počas uplynulého víkendu sa urodzený pár zúčastnil svadby Harryho sesternice - Celie. Zamilovaní manželia rozdávali úsmevy na všetky strany a s každým sa ochotne zdravili. Vojvodkyňa si pri tejto príležitosti obliekla modro-biele šaty, v ktorých ale veľmi neohúrila.

„Šaty sú pekné, ale podľa mňa na svadbu nevhodné,” znie jedna z mnohých kritických reakcií na internete. „Meghan je krásna žena a má moje sympatie. Toto jej ale nevyšlo. Príliš všedné a nepáči sa mi ani to, ako na nej visia,” znie ďalší z názorov. 

Objavili sa špekulácie, že Meghan zvolila voľné šaty, aby schovala rastúce bruško. Či je na týchto dohadoch niečo pravdivé, ukáže až čas. 

Vojvoda a vojvodkyňa na svadbe Harryho sesternice.
Zobraziť galériu (7)
Vojvoda a vojvodkyňa na svadbe Harryho sesternice.  (Zdroj: profimedia.sk)

Neter Lady Diany - Celia McCorquodale sa v sobotu vydala. Na hlave mala tiaru, v ktorej Diana pred rokmi povedala svoje áno Charlesovi.
Zobraziť galériu (7)
Neter Lady Diany - Celia McCorquodale sa v sobotu vydala. Na hlave mala tiaru, v ktorej Diana pred rokmi povedala svoje áno Charlesovi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc HarryMeghan MarkleVojvodkyňa Meghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu