Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Toto TELO má princ Harry v posteli: FOTO polonahej vojvodkyne!

Princ Harry a Meghan Markle Zobraziť galériu (7)
Princ Harry a Meghan Markle (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Najväčšou hviezdou uplynulých dní je nepochybne americká herečka Mehghan Markle, z ktorej sa po sobotňajšej svadbe s britským princom Harry stala vojvodkyňa zo Sussexu. Z tmavovlásky bola krásna nevesta v pomerne jednoduchých šatách. A je dosť pravdepodobné, že v provokatívnych outfitoch ju už neuvidíme. Škoda... Kráska totiž pod šatami skrýva krivky, ktoré si rozhodne zaslúžia obdiv. Pozrite!

Skôr, než sa Meghan Markle spoznala s britským princom Harrym, bola obyčajnou herečkou. Podobne, ako jej kolegyne, aj ona mala kontá na sociálnych sieťach, predvádzala sex pred kamerami a jej krivky mohol obdivovať prakticky ktokoľvek...

To je však už minulosťou. Meghan je súčasťou britskej monarchie a okrem herectva sa musela vzdať aj mnohých ďalších vecí. 

Nič to ale nemení na tom, že na internete budú už navždy dostupné jej sexi fotky, zábery z posteľných scén, či paparazzi momentky v bikináh. Tie, o ktoré sa s vam podelíme, vznikli v čase, keď Harry a Meghan už spolu randili. A to v auguste 2016, keď si tmavovláska užívala oddych v spoločnosti kamarátky. Čudujete sa, že Harrymu úplne poplietla hlavu? 

Takto vyzerá Meghan Markle v bikinách.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Meghan Markle v bikinách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu