Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Meghan, na toto zabudni! Päť vecí, ktoré sú odteraz pre teba tabu...

Meghan Markle Zobraziť galériu (9)
Meghan Markle (Zdroj: SITA)

LONDÝN - S týmto sa musí rozlúčiť! V sobotu sa americká herečka Meghan Markle (36) vydala za anglického princa Harryho (33). Stala sa tak členkou britskej kráľovskej rodiny a dnes je z nej vojvodkyňa zo Sussexu. S čerstvou funkciou však prichádzajú aj mnohé povinnosti a zákazy. Toto je 5 vecí, ktoré budú pre ňu odteraz tabu!

1. selfie zábery

Členovia kráľovskej rodiny majú zakázané si na verejnosti robiť selfie. Pôsobilo by to ješitne a márnivo, čo je nepatričné a nedôstojné. V súkromí si samozrejme selfie zábery robiť môžu, lenže...

2. sociálne médiá

Členovia kráľovskej rodiny nesmú mať súkromné účty na sociálnych médiách. Meghan si teraz pred svadbou musela zrušiť svoje účty na Twitteri, Facebooku i na Instagrame. Selfie by tak teraz nemala aj tak kde zverejňovať. Kráľovská rodina má na sociálnych sieťach samozrejme oficiálne účty, ktoré im spravujú zamestnanci. Meghan a Harry tak budú spadať pod účet Kensingtonského paláca. Možno sa ale nová vojvodkyňa bude bez sociálnych sietí trochu nudiť.

3. bosé nohy

Dámska časť kráľovskej rodiny nesmie byť na verejnosti videná bez pančušiek.

4. morské plody

Kráľovská rodina má zakázané jesť mäkkýše a kôrovce. Dôvodom je, že konzumácia morských plodov môže často spôsobiť zažívacie problémy. A kráľovná a ostatní členovia rodiny majú tak nabitý program, že si nemôžu dovoliť, aby im prišlo nevoľno a pasovali sa s takýmito problémami. Ale vraj tento zákaz občas radi porušia. :)

5. volebné právo

Je historicky dané, že kráľovská rodina verejne neprejavuje svoje politické názory. To sa vzťahuje i na voľby, ktorých sa nezúčastňujú. Je otázkou, či Meghan bude mať dvojité občianstvo, alebo sa svojho amerického vzdá. Bolo by ale zvláštne, keby volila v USA, keď sa práve stala jednou z najsledovanejších tvárí Veľkej Británie. Britské občianstvo zatiaľ nemá, proces jeho získania totiž neurýchli ani svadba s princom.

Informácie priniesli kanál The Talko, denník The Independent a Elite Daily.

Meghan, na toto zabudni!
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram/kensingtonroyal)

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu