Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna SuperStaristka sa prestala skrývať: Takto vyzerá po hororovom zranení!

Carrie Underwood Zobraziť galériu (21)
Carrie Underwood (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Ukázala sa! V nedeľu večer sa konal 53. ročník odovzdávania cien Academy of Country Music Awards. Medzi stálych hostí tohto podujatia patrí aj víťazka štvrtej série American Idol - Carrie Underwood (34). Sympatická blondínka sa objavila v spoločnosti po dlhšej pauze. Záujmu verejnosti sa totiž pár mesiacov výhybala kvôli poranenej tvári.

Country speváčka Carrie Underwood nebude na rok 2017 spomínať v najlepšom. V novembri totiž nešťastne zakopla a pri páde si zlomila zápästie. Oveľa horšie však niesla zranenie na tvári. „Ušetrím vás tých odporných detailov, ale keď som v tú noc odchádzala z chirurgie, lekár môjmu mužovi povedal, že mi musel urobiť štyrdsať až päťdesiat stehov. Je šialené, ako vám náhodný úraz môže úplne zmeniť život,” vyjadrila sa začiatkom roka krásna blondínka. 

Umelkyňa zároveň priznala obavy z toho, ako bude vyzerať. „Až budem pripravená predstúpiť pred fotoaparát, chcem aby ste pochopili, prečo je moja tvár iná. Dúfam, že ten rozdiel bude minimálny,” dodala vtedy. 

Nedeľné odovzdávanie cien country bolo vhodnou príležitosťou, aby sa šarmantná blondínka znovu ukázala v spoločnosti. Oblečená v trblietavých minišatách vyzerala skvele. Na tvári mala výrazný mejkap, a tak stopy po zranení nebolo vôbec vidieť. Ktovie, či kráska naberie odvahu na to, aby sa svetu ukázala aj nenalíčená... 

Viac FOTO z odovzdávania cien nájdete v GALÉRII>>

Carrie Underwood vyzerala na pódiu skvele.
Zobraziť galériu (21)
Carrie Underwood vyzerala na pódiu skvele.  (Zdroj: SITA)

Carrie Underwood je rovnako krásna ako pred zranením.
Zobraziť galériu (21)
Carrie Underwood je rovnako krásna ako pred zranením.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Carrie Underwood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu