Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Definitívny koniec speváckej šou: SuperStar už nikdy viac!

American Idol - Porotcovské trio Zobraziť galériu (3)
American Idol - Porotcovské trio (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Talentová súťaž American Idol, ktorá sa u nás vysiela pod značkou SuperStar, sa skončí 15. sezónou. Informáciu v pondelok potvrdili zástupcovia televízie FOX, ktorá začala vysielať šou v roku 2002.

Posledná sezóna sa dostane na obrazovky na budúci rok a mala by priniesť niekoľko prekvapení. Moderátorom bude opäť Ryan Seacrest, do porotcovských kresiel zasadnú Jennifer Lopez, Keith Urban a Harry Connick Jr., pričom sa možno ukážu aj ich predchodcovia Randy Jackson, Simon Cowell či Paula Abdul.

"Užili sme si veľa zábavy - ja, Paula, Randy, Ryan a nemôžeme zabudnúť na Briana (Brian Dunkleman bol spolumoderátorom prvej sezóny, pozn. red). Ďakujeme fanúšikom, že sme mohli pripraviť výborné šou a nájsť úžasných umelcov. Televízia Fox riskuje a chce vytvoriť novú šou a ja sa jej chcem poďakovať za príležitosť, ktorú nám dala. Boli to skutočne skvelé časy," uviedol pre americký týždenník People 55-ročný Simon Cowell, ktorý bol porotcom American Idol v rokoch 2002 - 2010 a v súčasnosti so spomínanou televíziou rokuje o talentovom projekte La Banda. 

Súťaž American Idol sa objavila na obrazovkách v júni 2002. Medzi najznámejších víťazov a víťazky patria napríklad David Cook, Kris Allen, Kelly Clarkson, Carrie Underwood alebo Jordin Sparks. V porotcovských kreslách sa objavili napríklad aj Ellen DeGeneres, Steven Tyler, Mariah Carey alebo Nicki Minaj. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu