Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kardashianka skrýva tvár, otŕča... Ach, Kim, tie tvoje vnady!

Kim Kardashian zväčša takto cudne sklopí oči, keď zbadá paparazzov. Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian zväčša takto cudne sklopí oči, keď zbadá paparazzov. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nemieni s tým prestať! Kim Kardashian (36) je známa tým, že sa pokojne navlečie do outfitov, ktoré by na seba väčšina bežných žien nedala. Typické sú pre ňu aj provokatívne kúsky a dvojnásobna mamička sa celkom rada pretŕča na verejnosti bez podprsenky. Nesklamala ani v týchto dňoch. Aha, ako sa promenádovala v uliciach!

Tvári sa ako neviniatko, no má od neho ďaleko! Reč je o Kim Kardashian, ktorej sa v poslednej dobe podarilo zapracovať na postave. K vysnívaným krivkam jej dopomohla Atkinsonová diéta a osobný tréner. 

Ako to v prípade Kim býva zvykom, výsledkom sa ochotne pochváli. V pondelok si vyrazila na večeru v čiernom saku, pod ktorým mala miniatúrnu priesvitnú podprsenku. Tá akoby držala jej prsia pokope len zázrakom. 

Do kategórie provokatívnych outfitov možno zaradiť aj kreáciu, ktorú zvolila aj deň na to. Ako informujú zahraničné médiá, k lekárovi si to namierila v bielom tielku, pod ktoré si nedala podprsenku vôbec.  

Kim Kardashian si to namierila na večeru v takomto sexi outfite.
Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian si to namierila na večeru v takomto sexi outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Kim Kardashian zaujala aj outfitom, ktorý obliekla na návštevu lekára. Ktovie, či sa pri pohľade na ňu dokázal sústrediť.
Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian zaujala aj outfitom, ktorý obliekla na návštevu lekára. Ktovie, či sa pri pohľade na ňu dokázal sústrediť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu