Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Jej FOTO v bikinách vydesilo svet, takto vyzerá slávna hviezda dnes!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Bol koniec apríla, keď celý bulvárny svet riešil neretušované fotky kolosálneho zadku Kim Kardashian (36). Hviezda sociálnych sietí ho mala priam posiaty celulitídou a rozhodne nebol v takej forme, ako ho ona prezentovala na internete. A hoci škandalózna kráska spočiatku všetkých obviňovala, neskôr si vstúpila do svedomia a na svojich krivkách zapracovala. Výsledkom sa pochválila v týchto dňoch, keď sa paparazzom predviedla v úsporných bikinách. Čo na jej novú figúru hovoríte?

Fanúšikom Kardashianiek je dobre známe, že Kim a jej manžel Kanye West sa čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi. K dcérke a synčekovi by im malo pribudnúť ďalšie dievčatko, ktoré ale pod srdcom nosí náhradná matka. Lekári vraj známe celebrite už ďalšie tehotenstvo neodporúčali. 

A tak, hoci sa Kim stane mamičkou, na jej postave sa to neodráža. Momentálne ju v plnej paráde predvádza na plážach v Malibu, kde si v spoločnosti kamarátky užíva chvíle oddychu. Úsporné bikiny odhalili jej ploché bruško a zadok, ktorý je opäť v skvelej forme. 

Nie je tajomstvom, že manželka Kanye Westa má za sebou mesiace odriekania a driny. Keď sa totiž v apríli objavili v médiách jej paparazzi fotky, viacerí jej priaznivci boli šokovaní a Kim na instagrame brutálne ubúdali fanúšikovia. Nuž, a to je niečo, čo si jedna z najsledovanejších celebrít na internete nemôže dovoliť.  

Aktuálne FOTO Kim Kardashian v bikinách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu