Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kim Kardashian ako Prvá dáma Ameriky: Neuveriteľné FOTO vnútri!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (13)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Aké prekvapenie! Býva zvykom, že Kim Kardashian (36) sa pred objektívom pretŕča v Evinom rúchu alebo vo vyzývavých outfitoch. Počas posledného fotenia pre Interview Magazine sa však kontroverzná hviezdička zmenila na elegantnú dámu a svetu predviedla, ako by to vyzeralo, keby sa jej muž Kanye West (40) stal prezidentom Spojených štátov amerických.

Kanye West sa pred dvoma rokmi postaral o poriadny šok, keď sa počas odovzdávania cien MTV Video Music Awards vyjadril, že má prezidentské ambície. „Rozhodol som sa, že v roku 2020 budem kandidovať za prezidenta,” uviedol v závere svojej ďakovnej reči známy raper.

Či si svoje plány rozmyslel, nevedno. Isté však je, že septembrové vydanie časopisu Interview Magazine zdobí jeho polovička Kim Kardashian nahodená v štýle Jacqueline Kennedy. Pred objektívom jej robila spoločnosť aj dcérka North a treba uznať, že celému tímu sa podarilo vytvoriť sériu vydarených záberov. 

Kardashian poskytla magazínu aj rozhovor, v ktorom prezradila, že jej dcérka žije normálnym životom (aj keď si to asi málokto), i to, že na svojej kariére dosť pracovala. „Môžete o mne povedať veľa vecí. Ale nemôžete tvrdiť, že nepracujem tvrdo. Nespievam, netancujem, nehrám, ale nie som lenivá,” poznamenala Kim.

Viac FOTO Kim Kardashian inšpirovaných krásnou Jackie Kennedy nájdete v GALÉRII>>

Kim Kardashian ako Prvá dáma Ameriky so svojou dcérkou North.
Zobraziť galériu (13)
Kim Kardashian ako Prvá dáma Ameriky so svojou dcérkou North.  (Zdroj: Steven Klein pre Interview Magazine)

Viac o téme: Kim KardashianKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu