Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šťastná novinka známeho amerického herca: Bude dvojnásobným otcom!

Theo Rossi a Meghan McDermott Zobraziť galériu (4)
Theo Rossi a Meghan McDermott (Zdroj: SITA/Willy Sanjuan/Invision/AP)

LOS ANGELES - Americký herec Theo Rossi, známy najmä zo seriálu Zákon gangu (2008 - 2014), a jeho manželka Meghan McDermott čakajú druhé dieťa. Dvojica oznámila očakávanie nového prírastku do rodiny v utorok počas špeciálneho premietania snímky Lowriders (2016) v Los Angeles, na ktorom mala McDermott viditeľné tehotenské bruško.

"V živote nie je nič väčšie a lepšie. Trvalo mi dlho, než som to pochopil, ale nakoniec ide v prvom rade o rodinu. Nič z toho by bez nej neexistovalo," vyjadril sa o tehotenstve 41-ročný rodák z newyorského Staten Islandu pre magazín People. Rossi a McDermott, ktorí už spolu vychovávajú takmer dvojročného syna Kanea Alexandera, nepoznajú pohlavie ich druhého potomka a ako sa vyjadrili, chcú sa nechať prekvapiť.

John Theodore "Theo" Rossi je okrem spomínaného Zákona gangu známy napríklad aj zo seriálu Luke Cage (2016). Zahral si tiež vo filmoch ako Olsen Twins: Výzva (2003), Jane Doeová: Áno, pamätám si to dobre (2006), Cloverfield: Monštrum (2008), Informátori (2008), Krvavý piesok (2009), Hra na vraha (2009), Meth Head (2013), Bad Hurt (2015) alebo Keď sa zlomí vetva (2016).

Viac o téme: Theo RossiMeghan McDermott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu