Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vymetačka reality šou sa hlási o slovo: V bikinách vyzerá bohovo!

Heidi Montag Zobraziť galériu (8)
Heidi Montag (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Príležitosť maximálne využila! Americká kráska Heidi Montag (30) sa zviditeľnila pózovaním pre magazín Playboy, i účinkovaním v mnohých reality šou. Naposledy to bola britská verzia šou Celebrity Big Brother, kvôli ktorej strávila istý čas v Európe. Pred odchodom do rodnej krajiny si prizvala do hotela bulvárnych fotografov a ukázala im, čo skrýva pod šatami.

Heidi Montag mala sladkých 18 rokov, keď zatúžila po nablýskanom svete šouboznisu. Pretŕčaním v bikinách. menšími škandálmi, pravidelnou účasťou na televíznych obrazovkách a plastickými operáciami sa jej darilo plniť stránky bulvárnych médií.

Silikónka si svojich päť minút slávy užívala, aj keď ju britská televízia oslovila, aby účinkovala v šou Celebrity Big Brother. Spoločne s ňou súťažil aj jej manžel Spencer Pratt. Podareny párik musel vilu opustiť.

Heidi sa však pred odletom domov rozhodla narobiť ešte trošku rozruchu. V priestoroch hotela, kde boli ubytovaní, pózovala bulvárnym fotografom v úsporných bikinách. Jej miláčik jej teraz spoločnosť nerobil. Nechal sa totiž počuť, že počas pobytu v Európe pribral zhruba 9 kíl. Ako vidno, Heidi si svoju figúru ustrážila. 

Heidi Montag sa pýši tip-top postavičkou - oblé prsia, guľatý zadok a štíhly driek tvoria kombináciu, ktorá ulahodí mnohým mužským očiam.
Zobraziť galériu (8)
Heidi Montag sa pýši tip-top postavičkou - oblé prsia, guľatý zadok a štíhly driek tvoria kombináciu, ktorá ulahodí mnohým mužským očiam.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi Montag
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu