Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na pláži nemala konkurenciu: Fíha, veď chlapi mohli dostať infarkt!

Michelle Lewin Zobraziť galériu (8)
Michelle Lewin (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Všimol si ju určite každý! Plaž v Miami je obľúbeným miestom na oddych pre mnohé hviezdy. Hemží sa to tam aj paparazzmi, ktorý si odtiaľ vždy odnesú nejaký úlovok. Pred pár dňami tam natrafili napríklad na fitness modelku Michelle Lewin (30). Tá pobehovala po pláži v úsporných plavkách, ktorých zadná časť pozostávala len zo šnúrok.

Michelle Lewin odštartovala svoju kariéru ako modelka. Pózovala aj pre obľúbený pánsky magazín Playboy. Táto profesia vyžadovala, aby sa kráska udržiavala v skvelej kondícii. Pohybu a fitnessu však prepadla natoľko, že sa stalo priam jej vášňou. „Stal sa zo mňa posilňovací maniak. Po mesiacoch tréningu sa začali objavovať "tehličky" a ja som si to užívala,” poznamenala v jednom z rozhovorov brunetka.

Rodáčku z Venezuely začali oslovovať rôzne fitness magazíny a firmy zameriavajúce sa na predaj výživových doplnkov a iného športového sortimentu. Michelle je totiž pekná žena a jej postavá svedčí o tom, že na nej poriadne pracuje.       

Bez povšimnutia neostala, ani keď si užívala chvíle oddychu na pláži v Miami. Paparazzi si ju s nadšením fotili. Michelle totiž mala oblečené sexi plavky, ktoré len umocnili jej sexepíl. Chlapi si však musia nechať zájsť chuť. Brunetka je totiž vydatá pani.  

Michelle Lewin bola na pláži neprehliadnuteľná. Zadnú časť jej plaviek tvorili len šnúrky.
Zobraziť galériu (8)
Michelle Lewin bola na pláži neprehliadnuteľná. Zadnú časť jej plaviek tvorili len šnúrky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michelle Lewin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu