Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Klame celý svet! Bikiny odhalili veľkú riť s celulitídou

Zadok Amber Rose nie jej taký dokonalý, ako ho ona prezentuje na sociálnych sieťach. Zobraziť galériu (7)
Zadok Amber Rose nie jej taký dokonalý, ako ho ona prezentuje na sociálnych sieťach. (Zdroj: profimedia.sk)

HONOLULU - Pomáha si retušou! Amber Rose (33) sa prezentuje ako modelka, no oveľa viac ju preslávili romániky so známymi mužmi. Tí nakrátko vystrihanej sexici podľahli aj napriek tomu, že jej postava nie je celkom ideálna. Dôkazom sú fotky, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom. Po ich zverejnení musí kontroverzná hviezda čeliť drsnej kritike.

Hoci sú dokonalosť a bezchybný vzhľad často spájané so svetom šoubiznisu, realita je v mnohých prípadoch iná. Aj známe tváre trápia vrásky, kilá navyše, či celulitída.

V týchto dňoch sa objavili v médiách nie príliš lichotivé fotky modelky Amber Rose. Tá sa nachádza na Havaji, kde si užíva chvíle oddychu. Po pláži pobehovala v bikinách, ktorých spodný diel mal strih tango nohavičiek. Nie je žiadnym tajomstvom, že Amber má zadok XXL rozmerov. Úsporný kúsok však odhalil aj značnú celulitídu. Paparazzi neváhali a s nadšením (i škodoradosťou) ju zvečnili.

Amber kráto pred tým zverejnila na instagrame fotku v plavkách, na ktorej vyzerala jej pokožka bezchybne. Nečudo, že fanúšikovia začali modelke vyčítať photoshop a retuš. „Že ti to nie je trápne. Takto klamať, ” znie jeden z mnohých nahnevaných komentárov. Viacerí chlapi sa ale zhodujú v tom, že im celulitída na Amberinom kyprom zadku vôbec nevadí. Aký je váš názor?

Takto vyzerá Amber Rose bez úprav.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Amber Rose bez úprav.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na záberoch zo sociálnych sietí nenájdete žiadnu celulitídu.
Zobraziť galériu (7)
Na záberoch zo sociálnych sietí nenájdete žiadnu celulitídu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Amber Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu