Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa prsaňa je v tom: FOTO u gynekológa, má to ako vojvodkyňa!

Amber Rose Zobraziť galériu (6)
Amber Rose (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - S bábätkom pod srdcom! V prípade Amber Rose (35) nie sú nahé a kontroverzné fotky nijako výnimočné. V týchto dňoch sa však so svetom podelila o poriadne zaujímavú momentku. Známa prsaňa totiž na instagram dala záber, ktorým oznámila, že sa čoskoro stane mamičkou. Čo ju spája s vojvodkyňou Kate?!

Amber Rose sa kedysi živila ako striptérka. Do povedmia verejnosti sa však dostala ako modelka kyprých tvarov, moderátorka a v neposlednom rade aj ako milenka Kanye Westa, či Wiza Khalifu, s ktorým má dokonca 6-ročného syna Sebastiana.

V týchto dňoch je táto kontroverzná hvezdička opäť tehotná. S radostnou novinkou sa podelila na instagrame, kde zverejnila fotku, ktorá vznikla priamo počas vyšetrenia u gynekológa. „S veľkým nadšením oznamujeme, že budeme mať chlapčeka. Sebastian sa teší, že bude veľkým bratom,” napísla k fotke Amber.

Otcom jej druhého dieťaťa je hudobný producent Alexander Edward. Podľa medializovaných informácií, dvojica tehotenstvo neplánovala. Aj napriek tomu sú však nadšení. Bábätko by sa malo narodiť niekedy v októbri. 

Zdroj z jej okolia prezradil médiám, že Amber trápia silné nevoľnosti, kvôli ktorým skončila dokonca na pár dní v nemocnici. Rovnaké ťažkosti mala počas všetkých svojich tehotenstiev aj vojvodkyňa Kate. 

Amber Rose je tehotná. Pri tej príležitosti zverejnila na instagrame takúto fotku.
Zobraziť galériu (6)
Amber Rose je tehotná. Pri tej príležitosti zverejnila na instagrame takúto fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Amber Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu