Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa prsaňa pobúrila verejnosť: Strčila ruku do gatí a...

Amber Rose Zobraziť galériu (8)
Amber Rose (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Opäť provokuje! Amber Rose (34) je síce matkou 4-ročného syna, ktorého má s raperom Wiz Khalifom (30), no rozhodne sa tak neprezentuje. Oveľa radšej ako fotky svojho dieťaťa, zverejňuje na sociálnych sieťach kontroverzné zábery, či oplzlé fotografie svojho kyprého telo. Aj tými najnovšími dosť šokuje...

Bývalá milenka Kanyeho Westa - Amber Rose podstúpila pred pár dňami zákrok, pri ktorom si dala zmenšiť prsia. Z veľkosti 36H by mala mať aktuálne 36D. Výsledkom sa zatiaľ na sociálnych sieťach nepochválila. 

Rozruch ale narobila reklamou na erotické pomôcky. Amber okrem provokatívneho videa pridala aj sériu fotografií, ktoré pôsobia vulgárnym a oplzlým dojmom. Kontroverzná hviezda na nich vystrkuje prostredník alebo si provokatívne strká ruku do nohavíc a hlása - „Masturbácia je najbezpečnejší sex na svete. Zabávajte sa!”

A hoci mnohí fanúšikovia reagovali na zábery s nadšením, našlo sa tiež veľa takých, čo ju zahrnuli kritikou. Nemám slov! Tvoj syn sa za teba raz bude poriadne hanbiť,” reagoval pohoršene jeden z nich. Súhlasíte s ním?

Kontroverznú FOTO Amber Rose nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Amber Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu