Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tieto melóny sú minulosťou! Kontroverzná hviezda sa zbavila megapŕs

Prsia Amber Rose boli poriadne veľké. Zobraziť galériu (7)
Prsia Amber Rose boli poriadne veľké. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - A dosť! Povedala si Amber Rose (34), ktorú preslávili nielen kratučké vlasy, ale aj zadok a prsia XXL rozmerov. Kontroverzná hviezda sa v týchto dňoch rozhodla pre radikálny krok. Zašla sa odborníkmi a dala si svoje megavnady zmenšiť. Prečo tak urobila?!

Amber Rose odštartovala svoju kariéru ako striptérka. Neskôr účinkovala v pár klipoch, prezentovala sa ako modelka a zviditeľnila sa najmä mileneckým pomerom s Kanye Westom a raperom Wizom Khalifa, s ktorým má aj syna. 

Vďaka sociálnym sieťam, na ktorých sa krátkovlasá Amber často pretŕčala polonahá, si získala množstvo fanúšikov. Najmä mužských. Väčšinu z nich určite zarmútila, keď im počas tohto týždňa oznámila, že si ide dať zmenšiť prsia. 

„Veľmi sa teším a zároveň sa hrozne bojím. Moje prsia sú poriadne ťažké, bolí ma chrbát a nemôžem nosiť tie malé chutné tričká bez toho, aby som pod nimi mala podprsenku ako od babičky,” vyjadrila sa na margo zákroku Amber.

Exmilenka Kanye Westa nie je jedinou celebritou, ktorá zatúžila po menších vnadách. V minulosti si kvôli tomu ľahli pod nôž napríklad aj Ariel Winter, Drew Barrymore, Queen Latiifah, či Jennifer Connelly. 

Amber Rose priznala, že má svojich veľkých pŕs už dosť. Dala si ich preto zmenšiť.
Zobraziť galériu (7)
Amber Rose priznala, že má svojich veľkých pŕs už dosť. Dala si ich preto zmenšiť.  (Zdroj: Instagram)

​ 

Viac o téme: Amber Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu