Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Náruživá misska ukázala mamu v bikinách: Na pláži sa za nimi otáča každý!

Zara Holland s maminou Cheryl Zobraziť galériu (10)
Zara Holland s maminou Cheryl (Zdroj: Instagram)

BARBADOS - To sú šupy! Zara Holland (20) bola v roku 2015 zvolená za Miss Veľkej Británie. Z prestížneho titulu sa však dlho neradovala. Prijala totiž účinkovanie v reality šou Love Island, kde mala sex pred kamerami. Kvôli pár minútam rozkoše blondínka prišla o korunku, no jej popularita akoby vzrástla. Momentálne si spoločne s maminou užíva oddych na exotickom ostrove. A očumujú ich nielen paparazzi.

Niekdajšia Miss Great Britain Zara Holland si pred pár týždňami poriadne zavarila, keď sa objavila v reality šou Love Island. Posilnená alkoholom a pobláznená hormónami sa totiž intímne zblížila so svojím súperom. A popri tom akosi zabudla na to, že ju celý čas snímajú kamery. 


A Hlupaňou roka sa stáva... Krutý trest pre kráľovnú krásy - Pre pár minút rozkoše jej vzali titul!


Náruživá blondínka vyrobila poriadny škandál a prestížneho titulu bola nekompromisne zbavená. Situáciu niesla veľmi ťažko aj Zarina mama Cheryl, ktorá v minulosti taktiež skúšala šťastie v súťaži krásy. Na svoju dcéru však nezanevrela. Práve naopak, je jej oporou. 

Blondinky si v týchto dňoch užívajú dovolenku na Barbadose. Obe pobehujú po pláži v úsporných bikinách a neušli ani pozornosti paparazzov. Fotkami svojich postavičiek sa pochválili aj na instagrame. „Obe ste nádherné. Mama je vo výbornej kondícii,” znie jeden z mnohých ospevných komentárov. Nuž, Zara ten šarm musela po niekom zdediť.    

Zara Holland a jej mama Cheryl sú obe spojené so súťažou krásy. Obe majú udržiavané postavićky.
Zobraziť galériu (10)
Zara Holland a jej mama Cheryl sú obe spojené so súťažou krásy. Obe majú udržiavané postavićky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Zara HollandMiss Great Britain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu