Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Víťazka Miss zdrhla z domu: Svoje panenstvo predala Arabom!

Ana Feschenko
Ana Feschenko (Zdroj: profimedia.sk)

DUBAJ - Z kráľovnej krásy prostitútka! Súťaž Miss Moskva čelí poriadnému škandálu. Postarala sa o to, posledná víťazka Anna Feschenko (17). Tá odišla s kamarátkami na dovolenku, z ktorej sa domov nevrátila. Ako sa ukázalo, podnikavá kráska išla do Spojených arabských emirátov preto, aby tam predala svoje panenstvo. A vyzerá to tak, že mať sex za peniaze sa jej akosi zapáčilo. Alebo je to úplne inak?!

Rodina sa bojí najhoršieho! Nádejná modelka Anna Feschenko sa v júni stala kráľovnou krásy. Svojím najbližším a kamarátkam tvrdila, že jednou z výhier je výlet do Dubaja. So sebou vzala aj dve priateľky Ekaterinu a Karinu, ktorých aktuálne tvrdenia sú dosť šokujúce. 

Podľa ich slov odišla Anna z domu, lebo si chcela v emirátoch zarobiť na štúdium na univerzite. Plánovala tam predať svoje panenstvo, za čo by mohla dostať v prepočte zhruba 9 000 eur. „Išla som s ňou lebo ma pozvala a tvrdila, že je to výhra v súťaži. Keď po dvoch dňoch vyšla pravda najavo, pohádali sme sa. Oznámila som jej, že idem domov, ona sa ma snažila presvedčiť, ale ja som sa nedala,” uviedla pre médiá Ekaterina. 

Ako vyšlo najavo, Anna už nebýva v hoteli, ale na priváte, kde spoločne s ďalšími dvoma Východoeurópankami pracujú ako prostitútky. Nevedno, či bola misska k tomu donútená alebo má sex za peniaze dobrovoľne. So svojou mamou však bola vraj v kontakte a vymieňali si správy. Plavovláska mame prisľúbila, že sa vráti domov. Už pár dní sa jej však neozýva a zúfala matka sa s ňou nedokáže spojiť. 

„Sledujem veľa seriálov a telenoviel a aj tam človek vidí, čo všetko sa môže stať. Tak som sa rozhodla zavolať na políciu,” poznamenala pani Oľga, ktorej muži zákona zatiaľ nevedia pomôcť. Usilujú sa nájsť webové stránky, ktoré lákajú na predaj panenstva. A dúfajú, že to bude stopa, ktorá ich k Anne privedie.  

Viac o téme: Anna Feschenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu