Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráľovnej Alžbete II. sa smeje celý svet: Veličenstvo, toto vám (ne)vyšlo!

Kráľovná Alžbeta II. sa na oslave narodenín zabávala. Výberom outfitu pobavila verejnosť. Zobraziť galériu (12)
Kráľovná Alžbeta II. sa na oslave narodenín zabávala. Výberom outfitu pobavila verejnosť. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Toto rozosmeje aj vás! Hoci v rozprávkach sa žaba zvykne premeniť na krásneho princa, v realite to, zdá sa, má opačnú postupnosť. Kráľovná Alžbeta II., ktorá počas víkendu oslavovala 90. narodeniny, totiž zaskočila verejnosť príliš "svietivým" outfitom. Mnohí mali pri pohľade na jej veličenstvo pocit, že im pripomína žabaciu bábiku Kermita, známu z televíznych šou. No, pozrite sa na tú podobu!

Chcela vytŕčať z davu! Kráľovná Alžbeta II. si aj v úctyhodných 90. rokoch potrpí na svoj zovňajšok a dbá o to, aby bola za každých okolností tip-top. Výber garderóby starostlivo volila aj pri príležitosti svojich narodenín, ktoré veľkolepo oslavovala celý uplynulý víkend. Ako vidno, outfitom urodzenej oslávenkyne dominovali pestré farby. Až príliš...

Na jednu z ceremónií prišla Alžbeta II. oblečená v krikľavozelenom kostýme, ktorý doplnila klobúkom rovnakej farby a bielymi rukavičkami. Mnohým tak pripomenula žabiaka Kermita, ktorý je aj v Anglicku mimoriadne obľúbený. Portál dailystar.co.uk dokonca vytvoril úsmevné koláže, kde má bábka dokonca rovnaké gestá ako oslávenkyňa. 

Na kráľovnej si zgustli aj uživitelia sociálnych sietí. Twitter, instagram a facebook boli plné vtipných komentárov, či poznámok. Na twitteri sa vyjadril aj samotný Kermit. „Krásne narodeniny, kráľovná Alžbeta! Veľmi sa mi páčia Vaše skvelé zelené šaty. Dnes som si obliekol rovnakú farbu,” znie príspevok na oficiálnom profile obľúbenej postavičky. Čo na tento outfit hovoríte vy?!

Alžbeta II.
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: dailystar.co.uk)

Alžbeta II.
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: dailystar.co.uk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaKráľovná Alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu