Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce správy o kráľovskej rodine: Princ sa olizoval so zajačikom, Camilla skončila v liečebni!

Najnovšie správy o princovi Charlesovi a jeho žene Camille sú dosť šokujúce. Zobraziť galériu (6)
Najnovšie správy o princovi Charlesovi a jeho žene Camille sú dosť šokujúce. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ako sa to hovorí? Že bez vetra sa ani lístok nepohne?! Členovia britskej monarchie sú ostro sledovaní na každom kroku. V médiách sa však o nich často objavujú aj informácie, pri čítaní ktorých človek len neveriacky krúti hlavou. Za také možno označiť aj prekvapivé správy amerického magazínu Globe. Ten na titulnej stránke oznamuje, že načapal princa Charlesa (67) pri bozkoch s milencom. A tam šokujúce tvrdenia len začínajú...

Britská kráľovská rodina už musela čeliť viacerým škandálom. Niektoré sa ukázali ako pravdivé, iné boli vymyslené, na niektorých bol kúsok pravdy a nájdu sa aj také, ktoré navždy zostanú pod rúškom tajomstva. Zatiaľ nevedno, do ktorej kategórie patria tie najnovšie. Je však isté, že ide o dosť prekvapujúce informácie. 

Magazín Globe, ktorý má na konte viacero fám, prišiel najnovšie s tvrdením, že manželka princa Charlesa skončila v špeciálnej liečebni, kde bojuje s alkoholizmom. S metlou ľudstva má vraj blondínka dlhodobo problém. No po tom, čo sa na verejnosti objavili fotografie jej muža s mladým milencom, vraj utápala sklamanie v litroch ginu. „Nič ju v živote neponížilo tak veľmi ako toto. Síce o jeho slabosti pre mužov vedela, no doposiaľ to prehliadala. Tie fotky ju však položili,” vyjadril sa údajne jeden zo zamestnancov paláca. 

Podgurážená Camilla sa mala Charlesovi vyhrážať rozvodom a vraj došlo aj na fyzické násilie. „Zaplatíš za všetko, čo si mi urobil. Nenavídim ťa,” mala kričať blondínka, ktorá sa vraj princa snažila aj škrtiť. Po tomto incidente vraj kráľovná "odpratala" Camillu do liečebne. 

Kráľovská rodina tieto fámy nekomentovala. Začiatkom júla Charles a Camilla navštívili spoločne Wales. A hoci je teda otázne, či sú uvedené správy pravdivé, museli sme sa o ne s vami podeliť. Ak by boli založené na skutočnosti, bola by to poriadna bomba, nie?!

Magazín Globe prišiel s titulnou stránkou, na ktorej sa chlapík vyzerajúci ako princ Charles bozkáva s mladíkom.
Zobraziť galériu (6)
Magazín Globe prišiel s titulnou stránkou, na ktorej sa chlapík vyzerajúci ako princ Charles bozkáva s mladíkom.  (Zdroj: Globe)

Viac o téme: Kráľovská rodinaCamillaPrinc Charles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu