Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Škandál v kráľovskej rodine: Som gay!

Alžbeta II. zrejme nie je nadšená z toho, že má v rodine gaya. Zobraziť galériu (4)
Alžbeta II. zrejme nie je nadšená z toho, že má v rodine gaya. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Pikantné priznanie! Čo si budeme nahovárať, ani v kráľovských rodinách nie je vždy všetko ideálne. Britská monarchia sa aktuálne pasuje so škandálom jedného z jej členov. Kedysi ženatý pán, otec troch ratolestí, sa verejne priznal k tomu, že je na mužov. Pozrite, o kom je reč!

Reč je o bratrancovi samotnej kráľovnej. 53-ročný lord Ivar Mountbatten sa zhruba pred piatimi rokmi rozviedol. S dnes už exmanželkou Penelope Thompson má tri dcéry -  Ellu (20), Alexandru (18) a Louise (14). Po tom, čo verejne vyhlásil, že je gay, je jasné, prečo mu manželstvo stroskotalo.  

„Dlho som bojoval so svojou orientáciou a svojím spôsobom s tým ešte stále bojujem. Dostať sa do tohto bodu nebolo vôbec jednoduché,” priznal v rozhovore pre The Mail lord Mountbatten. „Je úžasné, ako ďaleko sme v tolerancii pokročili. Priznať sa k homosexualite je veľmi humorná fáza. Zároveń je to ale stav, v ktorom som šťastný,” dodal.  

Podľa medializovaných informácií, Alžbeta II. jeho nadšenie príliš nezdieľa. Oporou mu však je jej syn Edward s partnerkou, ktorí sú krstnými rodičmi Ivarových dcér. Michodom, tie sa už poznajú aj s otcovým milencom. Je ním istý James, do ktorého sa lord zamiloval počas dovolenky vo Švajčiarsku.

Lord Ivar Mountbatten patrí medzi tých kontroverznejších členov kráľovskej rodiny.
Zobraziť galériu (4)
Lord Ivar Mountbatten patrí medzi tých kontroverznejších členov kráľovskej rodiny.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Kráľovská rodinaAlžbeta II.Ivar Mountbatten
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu