Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdna Rihanna čelí žalobe: Podvod za 425-tisíc dolárov!

Rihanna Zobraziť galériu (5)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Barbadoská speváčka Rihanna a vydavateľstvo Roc Nation čelia žalobe za zrušenie koncertu v Nigérii, ktorý sa mal uskutočniť ešte v máji 2013 a za ktorý dostali údajne vopred zaplatené. Zástupcovia Roc Nation to popreli s tým, že ide o podvod.

Chris Ubosi v žalobe tvrdí, že podpísal kontrakt s dvoma osobami, ktoré tvrdili, že sú zástupcami speváčky a spomínaného labelu rappera Jay Z. Ubosi sa s nimi dohodol na zorganizovaní 65-minútového vystúpenia, za ktoré mal zaplatiť 425-tisíc amerických dolárov. Po tom, ako v troch splátkach zaplatil 160-tisíc dolárov, ho speváčkini zástupcovia požiadali o odklad koncertu. Ubosi s tým súhlasil iba pod podmienkou, že Rihanna na svojich účtoch na sociálnych sieťach zverejní náhradný termín.

To však 28-ročná interpretka nespravila a koncert nakoniec zrušili. Ubosi chce preto teraz získať súdnou cestou peniaze späť. Zástupcovia Roc Nation však tvrdia, že s Ubosim nikdy žiadnu zmluvu nepodpísali. "Rihanna, Roc Nation ani nikto, kto je osobne alebo profesionálne s nimi spriaznený, nikdy nebol v kontakte s pánom Ubosim. Bohužiaľ, táto osoba sa stala obeťou podvodu. Rihanna ani Roc Nation nedostali za tento koncert žiadne peniaze," uviedol pre portál TMZ hovorca Roc Nation. 

Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa ako 16-ročná presťahovala z rodného Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími siedmimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012). Tento úspech sa jej podarilo zopakovať aj s novinkou Anti (2016).

K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella (feat. Jay Z), Don't Stop The Music, Take A Bow, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name? (feat. Drake), S&M, Where Have You Been, Diamonds, Stay (feat. Mikky Ekko) a We Found Love (feat. Calvin Harris). Je držiteľkou ôsmich cien Grammy, deviatich American Music Awards vrátane Icon Award, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Bojová loď (2012), To je koniec! (2013) a Annie (2014). 

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu