Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandál s retušou! Známa herečka zúri, nespoznáva samú seba

Kerry Washington pri pohľade na vyretušovanú fotografiu nebola vôbec nadšená. Zobraziť galériu (6)
Kerry Washington pri pohľade na vyretušovanú fotografiu nebola vôbec nadšená. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Neverila vlastným očiam! Retuš je v prípade mnohých magazínov samozrejmosťou. Mnohé hviezdy si graficky upravujú dokonca aj súkromné fotky, ktoré potom vešajú na internet. Herečka Kerry Washington (39), známa napríklad z filmu Škandál, však do tejto skupiny rozhodne nepatrí. Prave naopak. Keď zbadala titulnú stránku magazínu ADWEEK, na ktorej má byť zvečnená akože ona, nebola vôbec nadšená.

Kerry Washington je krásna žena a o svoj zovňajšok sa príkladne stará. Plné pery, bezchybná snedá pleť a tip-top postavička tvoria kombináciu, ktorá nevyžaduje žiadne úpravy, či vylepšenia. Tvorcovia magazínu ADWEEK si to ale zrejme nemyslia. 

Tmavovláska pózovala pre aktuálne vydanie spomínaného časopisu. Ako prezradila prostredníctvom vyjadrenia na instagrame, s výsledkom nie je stopercentne spokojná. Nie som ten typ, ktorý zvykne byť ticho. Veľmi si to vážim, keď ma uznávaná publiácia osloví, aby som sa stala súčasťou jej stránok. Je to pre mňa veľká pocta a privilégium. A ADWEEK nie je výnimkou. Chválim článok a páčia sa mi niektoré fotografie vnútri, teda väčšina z nich. Ak však mám byť úprimná, titulná stránka ma šokovala,” pripísala k záberu Kerry.  

„Cítim sa hrozne zvláštne, ak sa pozerám na moju fotku, ktorá vyzerá tak odlišne od toho, čo vidím v zrkadle. Je to dosť nešťastný pocit,” vysvetlila svoje zdesenie kráska. Tá sa s dôsledkami prehnanej retuše stretla už v minulosti, keď ju magazín InStyle na svojich stránkach vybielil.   

Takto vyzerá Kerry Washington v skutočnosti.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerá Kerry Washington v skutočnosti.  (Zdroj: SITA)

Kerry Washington na titulnej stránke magazínu ADWEEK.
Zobraziť galériu (6)
Kerry Washington na titulnej stránke magazínu ADWEEK.  (Zdroj: ADWEEK)

Viac o téme: Kerry Washington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu