Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Speváčka ukázala nové prsia: Keď zbadala FOTO v časopise, zúrila!

Iggy Azalea Zobraziť galériu (6)
Iggy Azalea

LOS ANGELES - Pripadala im snáď tučná?! Austrálska raperka Iggy Azalea (25) sa po kratšej odmlke hlási o slovo. Pre Schön! Magazine pózovala do pol pása vyzlečená a prvýkrát ukázala svoje vylepšené vnady. Hoci výsledok ulahodí oku nejedného chlapa, umelkyňa bola pri pohľade na fotky v rozpakoch. Prečo?

Bolo to nutné?! Iggy Azalea podstúpila v priebehu minulého roka viacero plastických operácií a skrášľujúcich zákrokov. Počas uplynulých mesiacov však musela dávať umelkyňa do poriadku aj svoju psychiku. Ako prezradila v najnovšom rozhovore pre Schön! Magazine, mala pocit, že stráca kontrolu nad svojím životom. 


Vytuningované prsia, nová tvár: Pánečku, z mladej speváčky je úplne iný človek!


Iggy pre spomínaný magazín odhalila nielen svoje súkromie, ale aj telo. Dokonca prvýkrát od plastickej operácie pózovala s odhalenými vnadami. S výsledkom však raperka až tak veľmi spokojná nie je. Dôvod? Prehnaná retuš.

O svoje pocity sa Azalea podedlila prostredníctvom sociálnych sietí s fanúšikmi. „Viac preferujem obrázok pred tým, než mi vo photoshope zúžili boky a stehná, aby som vyzerala chudšie,” pripísala ku koláži pôvodnej a upravenej fotografie blondínka. „Nemám poňatia, prečo to urobili. Ale ja som so svojím telom spokojná. Nechcem byť voči magazínu neslušná. Všetci boli ku mne ozaj veľmi milí, len... Na základe tohto mám pocit, ako by som vážila tak 70 kíl,” dodala Iggy, ktorá sa priaznivcom oveľa viac páči bez grafických úprav. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete. 

Iggy Azalea pred retušou (vľavo) a po nej.
Zobraziť galériu (6)
Iggy Azalea pred retušou (vľavo) a po nej.  (Zdroj: instagram/Schön! Magazine )

Viac o téme: Iggy Azalea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu