Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kruto pravdivé FOTO hviezdnej Sharon Stone: S retušou bohyňa, v realite babizňa!

Sharon Stone vyzerá v realite inak, než na stránkach magazínov. Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone vyzerá v realite inak, než na stránkach magazínov.

LOS ANGELES - Aj hviezdy starnú! Keď v lete tohto roka uzreli svetlo sveta erotické fotky hviezdnej Sharon Stone (57), mnohí boli očarení. Známa herečka vyzerala na nich bezchybne a len málokto by tipoval, že má 60-tku na krku. V bežnom živote už však blondínka prejavy staroby nezakryje. Paparazzi ju nedávno zvečnili so strapatými šedinami, vráskavou tvárou a s nahou bohyňou z dokonalých záberov mala veru spoločné len meno.

Sexi už len za pomoci?! Herečku Sharon Stone si väčšina ľudí spája s erotickým thrillerom Základný inštinkt, kde predviedla nielen svoj talent, ale aj dokonalé telo. Od tých čias ale ubehlo viac ako dvadsať rokov. Nečudo, že keď sa blondínka v lete vyzliekla pre magazín Harper´s Bazaar, mnohých príjemne prekvapila.


Mohlo by vás zaujímať: Sharon Stone šokuje holými fotkami: Ukázala vyholený rozkrok aj 57-ročné telo!


Pri pohľade na dráždivé fotky 57-ročnej umelkyne bolo každému jasné, že prešli retušou. Pravdou však je, že keby Sharon grafici trošku nepomohli, výsledok by určite nebol taký očarujúci. Staroba totiž nerobí žiadne rozdiely a nešetrí ani známe ženy. 

Paparazzi pred pár dňami nafotili hviezdnu blondínku v uliciach počas toho, ako kupovala nový koberec. So strapatými vlasmi, ktorým by nezaškodila návšteva kaderníka a vráskavou tvárou i krkom vyzerala hollywoodska diva ako väčšina jej rovesníčok. Škoda...

Pravá tvár Sharon Stone.
Zobraziť galériu (7)
Pravá tvár Sharon Stone.

Sharon Stone ako vyretušovaná bohyňa.
Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone ako vyretušovaná bohyňa.

 

  

 

 

 

 

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu