Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Táto hviezda retuš URČITE nepotrebuje: Aj po dvoch deťoch je bohyňou pláže!

Jessica Alba Zobraziť galériu (5)
Jessica Alba (Zdroj: SITA)

HAVAJ - Akoby zastavila čas! Herečka Jessica Alba (34) je už síce dvojnásobnou mamičkou, no krivkami môže stále smelo konkurovať mnohým bezdetným kolegyniam. V týchto dňoch si užíva chvíle oddychu na Havaji, kde na ňu natrafili paparazzi. Krásna umelkyňa sa po pláži promenádovala v dvojdielnych bikinách, v ktorých vyzerá božsky. Pozrite, postavičku má ako lusk!

Veľa práce s ňou nemajú! Retuš a grafické úpravy sú v prípade magazínov a časopisov bežnou záležitosťou. Mnohé hviezdy si k dokonalým krivkám dopomáhajú takýmto spôsobom aj v súkromí a bez hanby vešajú upravené fotografie na sociálne siete. Herečka Jessica Alba však takéto praktiky nepotrebuje. Ona je totiž dokonalá. 


Ups, tak toto nevyšlo: Tieto hviezdy nachytali pri „podvádzaní“ s fotkami, teraz sú na smiech! 


Ak by ste pochybovali, pohľad na herečkine aktuálne fotografie vás rýchlo vyvedie z miery. Jessica si v týchto dňoch dopriala chvíle oddychu. Spoločne s manželom Cashom Warrenom aj dcérkami Honor Marie a Haven Garner dovolenkujú na Havaji, kde je známa brunetka hviezdou pláže. Každý deň totiž šantí vo vlnách v iných bikinách a pohľadom na svoju bezchybnú figúru ulahodí očiam všetých prítomných. 

O herečke, známej napríklad z filmu Sin City, sa vie, že už v čase dospievania si začala strážiť svoju líniu. Jej rodičia boli vždy obézni, a tak si Alba od dvanástich rokov sama pripravovala nízkokalorické jedlá. Na stravu si dáva kráska pozor dodnes, samozrejmosťou je v jej prípade aj pravidelný pohyb. Tá drina a odriekanie ale stoja za to, čo poviete?! 

Jessica Alba má postavičku, ktorú by jej mohla závidieť aj nejedna dvadsiatnička.
Zobraziť galériu (5)
Jessica Alba má postavičku, ktorú by jej mohla závidieť aj nejedna dvadsiatnička.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jessica Alba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu