Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaná smrť krásky zo slovenského Playboya: Bola kráľovnou, zostala po nej dcérka!

Za playmate Katie May najviac smúti jej dcérka Mia.  Zobraziť galériu (9)
Za playmate Katie May najviac smúti jej dcérka Mia. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - Priaznivci ženskej krásy smútia! Zasiahli ich totiž správy o náhlej smrti americkej playmate Katie May (†34). Tá svojím nahým telom ozdobila aj januárové číslo slovenského vydania magazínu Playboy. Blondínka podľahla mozgovej mŕtvici, ktorú utrpela začiatkom týždňa. Informácie o smrti Kráľovnej aplikácie snapchat sú o to smutnejšie, že po nej zostala sedemročná dcérka Mia.

Glamour modelka Katie May sa pýšila božským telom, ktoré jej zaručilo veľkú fanúšikovskú základňu. Na instagrame mala zhruba 2 milióny fanúšikov a vďaka popularite na sociálnych sieťach si vyslúžila prezývku Kráľovná snapchatu. Spomínané komunikačné prostriedky zásobovala blondínka sexi fotkami, ktoré dnes vystriedali smutné slová jej šokovaných priaznivcov. 

Katie totiž v pondelok náhle skončila v nemocnici. Zablokovala sa jej krčná tepna, ktorá vedie krv do mozgu. Ako informoval portál TMZ, vo štvrtok večer ju za prítomnosti rodiny odpojili od prístrojov. Správy o tom, že kráska už viac nie je medzi živými, potvrdil magazínu People jej brat. 

So zosnulou blondínkou sa osobne poznal aj Johnny Kortis, majiteľ magazínu Playboy Slovakia, ktorého prvé číslo roka 2016 zdobili práve nahé fotky krásnej Katie May. „Spoznali sme sa minulý rok na párty u Hugha Hefnera (zakladateľ magazínu Playboy, pozn.red),” povedal nám Kortis, ktorého správy o modelkinej smrti tiež zaskočili. 

Ako dodal, o blondínke sa povráva, že užívala drogy a tabletky na upokojenie. Ani jej životný štýl vraj nebol veľmi ukážkový. „Ona a rovnako tak mnohé jej kolegyne sú úplne pohltené digitálnym svetom, málo spia a veľa žúrujú,” dodal Kortis.

Katie May spolupracovala tiež s časopismi Esquire, GQ a plavkovým magazínom Sports Illustrated. Sama vychovávala sedemročnú dcérku Miu. 

Katie May ozdobila januárové vydanie magazínu Playboy Slovakia.
Zobraziť galériu (9)
Katie May ozdobila januárové vydanie magazínu Playboy Slovakia.  (Zdroj: playboy)

Blondínkine profily na sociálnych sieťach zaplavili slová smútku jej fanúšikov.
Zobraziť galériu (9)
Blondínkine profily na sociálnych sieťach zaplavili slová smútku jej fanúšikov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: PlayboyKatie May
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu