Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krutá smrť mladej missky: Išla si zabehať, domov sa už nevrátila!

Ena Kadic bola v roku 2013 zvolená za najkrajšiu Rakúšanku. Zobraziť galériu (5)
Ena Kadic bola v roku 2013 zvolená za najkrajšiu Rakúšanku.

INSBRUCK - Smrť číha na každom kroku! Rakúske médiá sú aktuálne plné smutných správ o nečakanom úmrtí kráľovnej krásy z roku 2013 - Eny Kadic (†26). Sympatická brunetka si išla v piatok ráno zabehať po zvyčajnej trase, keď sa jej prihodila hrozivá nehoda. Podľa slov vyšetrovateľov stratila misska rovnováhu, pošmykla sa a spadla zhruba z 30 metrov vysokej skaly. Záchranári ju previezli do nemocnice, kde sa celý víkend usilovali o to, aby dievčina prežila. Žiaľ, neúspešne. Včera večer skonala.

Hoci úspech v súťažiach Miss zaručí mnohým dámam rozprávkový život, osudy niektorých kráľovien krásy sú dosť tragické. Z korunky sa dlho neradovala ani Miss Austria 2013 Ena Kadic, ktorá včera večer zomrela v insbruckej nemocnici. 

Kráska bola hospitalizovaná od piatku. Záchranári ju do zariadenia priviezli v kritickom stave po tom, čo sa počas behu zrútila z vysokej skaly. Ena bola krátko po nehode ešte pri vedomí. „Z mobilu zavolala svojmu bratovi, ktorému povedala, čo sa stalo. Jej matka ihneď volala záchranku a keďže poznala trasu, ktorou jej dcéra behávala, ponáhľala sa ju nájsť,” uviedol pre médiá príslušník policajného zboru.

Podľa reportáže odvysielanej televíziou ORF svedok videl missku krátko pred nešťastím sedieť na zábradlí vyhliadky. Keď sa k nej priblížil, zosadla z neho. Muži zákona pracujú pri tejto tragédii s verziou, že išlo o nešťastnú náhodu a nie úmyselný čin.  

Ena Kadic získala v roku 2013 titul Miss Austria spomedzi 18 konkurentiek. Svoju krajinu reprezentovala aj na svetovej súťaži, ktorá sa konala v Indonézii. Zaujímavé je, že zhruba pred rokom sa stiahla z očí verejnosti. Začiatkom tohto roka sa objavila v relácii Seitenblicke, kde svoje rozhodnutie zdôvodnila tým, že takýto život jej nerobí radosť. 

Krásna Miss Austria 2013 Ena Kadic zahynula po páde z 30 metrovej skaly.
Zobraziť galériu (5)
Krásna Miss Austria 2013 Ena Kadic zahynula po páde z 30 metrovej skaly.


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Ena Kadic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu