Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa modelka dohnala mladé dievča k najhoršiemu: Kvôli nej takmer zomrelo!

Christie Swadling sa chcela vyrovnať známej modelke Mirande Kerr. S váhou 31 kilogramov napokon bojovala o holý život. Zobraziť galériu (11)
Christie Swadling sa chcela vyrovnať známej modelke Mirande Kerr. S váhou 31 kilogramov napokon bojovala o holý život.

SYDNEY – Chcela vyzerať ako anjelik, nakoniec sa ním skoro stala! Austrálska modelka Miranda Kerr (31) má postavičku, kvôli ktorej by mnohé ženy obetovali čokoľvek. Študentka Christie Swadling (18) napríklad vlastný život. Blonďavá dievčina bola totiž telom známej krásky tak veľmi posadnutá, že sa jej túžila vyrovnať. Nechýbalo ale veľa a jej sen by skončil tragédiou. Mladá anorektička sa totiž vyhladovala na 31 kíl a honba za štíhlosťou sa zmenila na boj o holý život.

Smrť mala na jazyku! Christie Swadling bola kedysi obyčajné dievča, ktoré malo v detstve bucľaté líca. Keď začala prichádzať do puberty, začala sa venovať športu a ako šprintérka bola celkom úspešná. Potom však v jej živote nastal veľký zlom. Začala to s cvičením preháňať a príjem jedla obmedzila na minimum. Pripadala si totiž tučná a chcela vyzerať tak dokonalo ako jej vzor – úspešná modelka Miranda Kerr.

„Jej graficky upravené fotky odštartovali moje problémy. Myslela som si, že je správne takto vyzerať,” priznala s odstupom času blondínka, u ktorej sa honba za štíhlymi krivkami premenila na posadnutosť. „Chudla som stále viac. Dostala som sa do fázy, keď som bola už chudšia ako Miranda. Potom ma už ale ostatní ľudia prestali zaujímať a zamerala som sa len na seba,” zaspomínala si na svoje najhoršie životné obdobie Christie.

Anorexia urobila z mladej dievčiny chodiacu kostru. V deň svojich 17-tych narodenín totiž vážila 31 kíl a po kolapse skončila v nemocnici. „Keď som sa videla v zrkadle, ostala som v šoku. Uvedomila som si, že sa takto vlastne zabíjam,” poznamenala Austrálčanka, ktorej životný príbeh naháňa až strach. Blondínka sa ho ale rozhodla vyrozprávať, aby upozornila na nebezpečenstvo tejto choroby. Dnes sa už pomaličky vracia späť do života a je silnou motiváciou pre dievčatá, ktoré sa ocitli v podobnej situácii. 


Mohlo by vás zaujímať:


​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu