Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zúfalstvo hviezdy 90. rokov: Tvár zdeformovaná plastikami, holé vnady!

Toni Braxton podstúpila viacero zákrokov. Iný je jej nos, brada a v lícach má  výplň. Netají sa tiež tým, že má silikóny. Zobraziť galériu (9)
Toni Braxton podstúpila viacero zákrokov. Iný je jej nos, brada a v lícach má výplň. Netají sa tiež tým, že má silikóny. (Zdroj: profimedia.sk a youtube.com)

LOS ANGELES - Boj s pribúdajúcim vekom akosi nezvláda! Toni Braxton (48) zaznamenala v 90. rokoch veľký úspech, keď sa je hit Un Break My Heart dostal na vrchol hudbných rebríčkov a krásna speváčka sa stala známou po celom svete. Od tých čias uplynuli desiatky rokov. Umelkyňa za ten čas okúsila pád na dno a stihla podstúpiť viacero plastických operácií, ktoré pri pohľade na jej tvár nemožno prehliadnúť. Pred pár dňami sa ukázala v spoločnosti a pútala pozornosť aj prehnane provokatívnym outfitom.

A taká to bola kráska! Toni Braxton kedysi patrila k špičke hudobnej scény a mnohí ju dokonca označovali za kráľovnú R&B. Je držiteľkou šiestich cien Grammy. Na úspechy z minulosti však táto umelkyňa môže už len spomínať. V médiách sa o nej hovorí skôr v súvislosti s finančnými ťažkosťami, zdravotnými problémami, či plastickými operáciami.   

Zákroky na tvári niekdajšej hviezdy nemožno prehliadnúť. Pred pár dňami sa speváčka ukázala v spoločnosti a viacerí mali dokonca problém ju spoznať. Interpretka v boji s pribúdajúcim vekom očividne hojne navštevuje kliniku estetickej medicíny a akosi pozabudla na to, že všetkého veľa škodí.    

Skutočný vek neberie Toni do úvahy ani čo sa obliekania týka. Hoci jej do 50-tky ostávajú len dva roky, pokojne si oblečie dráždivé kúsky bez podprsenky, ktoré by viac pristali mladším ročníkom. 


Pozrite si tiež: 


Toni Braxton je hrdou majiteľkou silikónov, ktoré ochotne pretŕča aj v zrelom veku.
Zobraziť galériu (9)
Toni Braxton je hrdou majiteľkou silikónov, ktoré ochotne pretŕča aj v zrelom veku.  (Zdroj: SITA)

VIDEO: Azda najznámejšou skladbou speváčky Toni Braxton je hit s názvom Un Break My Heart. 

Viac o téme: Toni Braxton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu