Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi krásna speváčka, dnes... Vyžehlená tvár, silikóny a neposlušná bradavka!

Toni Braxton Zobraziť galériu (8)
Toni Braxton (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Hlavne nezostarnúť! Pribúdajúcich rokov sa desia mnohé celebrity. K nim rozhodne patrí aj speváčka Toni Braxton, ktorá má 51 rokov. Pri pohľade na jej tvár bez vrások musí byť každému jasné, že to nie je len výsledok kvalitných kozmetických pripravkov. Rukami plastického chirurga prešli i jej prsia. Tie známa tmavovláska s radosťou pretŕča. Nečudo, že sa jej pred pár dňami prihodil pikantný trapas. Aha!

Nie je tajomstvom, že speváčka Toni Braxton robí všetko pre to, aby si zachovala mladistvý vzhľad. Je pravda, že na svoj vek vôbec nevyzerá, avšak v mnohých vyvoláva jej vyžehlená tvár dosť rozpačité pocity. 

Rovnako tak aj odhalené vnady, ktoré Toni veľmi rada pretŕča v odvážnych výstrihoch. Speváčka ostala svojmu imidžu verná aj na tohtotýždňovej spoločenskej akcii. Prítomným fotografom pózovala nahodená v bielych nohavicach a čierno-bielom pásikavom tope.

Kvôli veľkému výstrihu si tmavovláska na seba nedala podprsenku. A to sa jej vypomstilo. Stačila totiž chviľka nepozornosti a Toni ukázala aj bradavku. 

Preplastikovaná Toni Brexton ukázala fotografom aj bradavku.
Zobraziť galériu (8)
Preplastikovaná Toni Brexton ukázala fotografom aj bradavku.  (Zdroj: profimedia.sk)

​​

Viac o téme: Toni Braxton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu