Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna speváčka vytiahla vibrátor a... Preboha, TOTO nemôže myslieť vážne!

Toni Braxton Zobraziť galériu (11)
Toni Braxton (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Bizarný recept na krásu! Speváčka Toni Braxton (52), ktorá v 90. rokoch valcovala rebríčky hitparád, si aj v zrelšom veku potrpí na dokonalý vzhľad. Na jej tvári by ste márne hľadali vrásky. Nepochybne sú jej nápomocné rôzne procedúry. Aktuálne sa však s followermi podelila o vlastný skrášľujúci trik, ktorým však mnohých šokovala.

Mnohé ženy pôsobiace v šoubiznise se pribúdajúcich rokov desia. Výnimkou nie je ani speváčka Toni Braxton. Tá sa aj dva roky po 50tke môže pochváliť výstavnou figúrou. Dôkazom sú fotky v bikinách, ktoré nedávno zverejnila na instagrame.

Toni má viac ako 3 milióny followerov. V týchto dňoch sa s nimi podelila o svoj recept na krásu, ktorý je skutočne veľmi bizarný. Slávna speváčka totiž priznala, že si svoju pleť masíruje vibrátorom. „Niekedy ho dám do chladničky, aby bol ľadový a potom si ním takto triem tvár. Nemajte strach, nepoužila som ho predtým na nič iné," poznamenala vo videu umelkyňa.

Braxton vyvolala medzi fanúšikmi búrlivú diskusiu. Mnohí sa na jej priznaní zabávali, niektoré ženy si však povedali, že pri pohľade na jej peknú tváričku tento čudesný recept možno aj vyskúšajú.

Toni Braxton priznala, že si tvár masíruje vibrátorom.
Zobraziť galériu (11)
Toni Braxton priznala, že si tvár masíruje vibrátorom.  (Zdroj: Instagram)

Toni Braxton sa s fanúšikmi podelila o bizarný recept na krásu.
Zobraziť galériu (11)
Toni Braxton sa s fanúšikmi podelila o bizarný recept na krásu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Toni Braxton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu