Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi misska sa vyzliekla aj kvôli vám: Šťastný Nový rok 2016!

Miss BumBum 2015 - Suzy Cortez je poriadna mašina. Zobraziť galériu (6)
Miss BumBum 2015 - Suzy Cortez je poriadna mašina. (Zdroj: Instagram)

SAO PAULO - Nech je vydarený! Oslavy Nového roka sú v plnom prúde. Vinše a gratulácie prostredníctvom internetu posielajú svojím fanúšikom aj mnohí prominenti a známe tváre. Výnimkou nie je ani dáma s najlepším zadkom na svete - Suzy Cortez (25). Držiteľka titulu Miss BumBum 2015 to samozrejme poňala svojsky. Rok 2016 víta bez šiat a ostychu.

Rok 2015 je už za nami. Niektorí na neho budú spomínať v dobrom, iní v zlom. Uplynulé mesiace mali sladkú príchuť napríklad pre Suzy Cortez, ktorá si v novembri splnila sen mnohých dievčat. Stala sa kráľovnou krásy. Síce v netradičnej súťaži - Miss BumBum, ale aj to sa dá považovať za úspech. Spomedzi 15 finalistiek bol totiž jej zadoček najkrajší. 

Nikoho teda neprekvapí, že tmavovláskine profily na sociálnych sieťach sú plné fotografií, kde hrá prím práve jej pozadie. Suzy na internet zavesila aj "silvestrovské zábery". Pózuje na nich sporo odetá a so šampusom v ruke. „Nech sa vám splnia všetky želania, množstvo úspechov a veľa všetkého dobrého!” pripísala k ním sexica. 

​ 

Viac o téme: Miss BumBum 2015Suzy Cortez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu