Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandál na súťaži Miss: Za TOTO zhoria v pekle!

Finalistky súťaže Miss Bumbum 2016. Zobraziť galériu (6)
Finalistky súťaže Miss Bumbum 2016. (Zdroj: profimedia.sk)

BRAZÍLIA - Prehnali to! Svorne sa zhodujú mnohí veriaci, ktorí natrafili na kontroverzný záber k Miss Bumbum 2016. Účastníčky obľúbenej súťaže o najkrajší zadok na ňom pózujú ako Ježiš a jeho učeníci pri Poslednej večeri. Fotka inširovaná dielom slávneho Leonarda da Vinciho vyvolala výčitky svedomia aj medzi vybranými finalistkami.

Okrúhle zadočky, samba, futbal a kresťanstvo sú charakteristiky neodmysliteľne späté s Brazíliou. Hoci prvá a posledná spomínaná nejdú veľmi dokopy, usporiatelia súťaže Miss Bumbum sa rozhodli svetu ukázať, že to je možné. Finalistky odeté v úsporných bikinách posadili za stôl a "uložili" ich tak, ako Leonardo da Vinci Ježiša a jeho apoštolov vo svojom diele Posledná večera. 

Hádam nikoho neprekvapí, že je z toho celkom slušný škandál a mnohí veriaci sú pobúrení. Obrovské výčitky svedomia zožierajú najmä favoritku Daianu Fegueredo, ktorá akoby znázorňovala Ježiša. „Podieľala som sa na tom, lebo to bola súčasť zmluvy. Vôbec sa mi to nepáči a som z toho nešťastná. S Božím slovom sa netreba zahrávať,” vyjadrila sa pre médiá nešťastná kráska.   

„Chápem, že sme mnohých ľudí nahnevali. Aj mňa samú to veľmi štve, lebo je to rúhanie. Sama som katolíčka. Od chvíle, keď tá fotka vznikla, nemôžem na to prestať myslieť, nemôžem spávať a bolí ma srdce. Prosila som Boha o odpustenie a žiadam o odpustenie od každého. Zašli sme priďaleko. Som súčasťou veľmi veľkého hriechu,” sype si popol na hlavu. 

A Daiana nie je jediná. „Veľmi to ľutujem. Boh vie, aké je moje srdce a vie, že nie som zlá. Myslím si, že sme mohli byť kontroverzní iným spôsobom, nie tak, že sme zneuctili Boha a biblický príbeh,” povedala na margo toho Danny Morais.  

Zakladateľ súťaže Cacau Oliver vo svojom stanovisku uviedol, že nechceli nikoho nahnevať. „Bolo to ich posledné stretnutie pred veľkým finále. Pripomenulo nám to Poslednú večeru,” vyjadril sa a dodal, že pobúrenie nie je na mieste. Súhlasíte s ním? 

Finalistky súťaže Miss Bumbum 2016 nafotili tento kontroverzný záber.
Zobraziť galériu (6)
Finalistky súťaže Miss Bumbum 2016 nafotili tento kontroverzný záber.  (Zdroj: profimedia.sk)

Finalistky súťaže Miss Bumbum  touto fotkou pobúrili verejnosť.
Zobraziť galériu (6)
Finalistky súťaže Miss Bumbum touto fotkou pobúrili verejnosť.  (Zdroj: Twitter)


 

 


 

Viac o téme: Miss Bumbum 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu