Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladá modelka sa pokúsila o samovraždu: Následky sú hrozné!

Debora Dantas sa prihovorila fanúšikom z nemocničného lôžka. Zobraziť galériu (7)
Debora Dantas sa prihovorila fanúšikom z nemocničného lôžka. (Zdroj: youtube.com)

BRAZÍLIA - Jej život sa úplne zmenil! Kým minulý rok bojovala Debora Dantas (20) o titul Miss BumBum, v súčasnosti zvádza oveľa väčší boj. Finalistka súťaže o najkrajší zadoček Brazílie sa totiž pred pár dňami pokúsila o samovraždu. Pád zo 4. poschodia akoby zázrakom prežila, no následky sú katastrofálne. Atraktívna tmavovláska je pripútaná na lôžko a od pása nadol ochrnutá.

Hoci Debora Dantas v súťaži Miss BumBum neuspela a titulom sa pýši Suzy Cortez, na nedostatok záujmu sa sťažovať nemohla. Komplimenty jej prostredníctvom sociálnych sietí skladajú tisíce fanúšikov, zaujala aj brazílského speváka Mr. Catra. Keď sa však dozvedela, že 47-ročný umelec má 20 detí a ona by mu mala porodiť ďalšie, rozišla sa s ním.     


Kráľovná krásy pretŕčala obliny: Nasr... naštvala Messiho ženu!


Nevedno, či sa tento zvláštny vzťah podpísal na psychickom stave mladej sexice, no je isté, že trpela depresiami. „Zvykla hovoriť, že jej život je prázdny a nemá žiaden zmysel. Veľa chľastala a kombinovala to s liekmi,” uviedla pre médiá jedna z Deboriných kamarátok.  

Dvadsaťročná modelka sa napokon uchýlila k tomu najhoršiemu. Skokom zo 4. poschodia sa pokúsila o samovraždu. Pád sa jej podarilo prežiť, no ako prezrádza na videu z nemocničného lôžka, zostala ochrnutá. „Veľmi vás prosím, modlite sa za mňa. Som veľmi šťastná za všetko, čo ste pre mňa urobili. Rovnako som vdačná za pomoc a podporu moju milovaným,” prihovorila sa prostredníctvom internetu Debora. 

Debora Dantas bojovala o titul Miss BumBum 2015.
Zobraziť galériu (7)
Debora Dantas bojovala o titul Miss BumBum 2015.  (Zdroj: Facebook)

Debora Dantas sa na nedostatok záujmu nemohla sťažovať.
Zobraziť galériu (7)
Debora Dantas sa na nedostatok záujmu nemohla sťažovať.  (Zdroj: Facebook)

 

Viac o téme: Debora DantasMiss BumBum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu