Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásna Peštová vyhrabala FOTO z minulosti: Juj, spoznali by ste ju?!

Daniela Peštová je prirodzene pekná žena. Zobraziť galériu (6)
Daniela Peštová je prirodzene pekná žena.

PRAHA - Bucľaté líčka, tvár ako obrázok! Daniela Peštová (45) nepochybne patrí medzi najkrajšie ženy česko-slovenského šoubiznisu. Na konte má množstvo modelingových úspechov a jej meno je známe po všetkých kútoch sveta. Ako ale partnerka speváka Paľa Haberu (53) vyzerala v začiatkoch svojej kariéry?

Ona sa už taká narodila! Daniela Peštová sa nedávno zaradila k celebritám, ktoré sú aktívne na sociálnych sieťach. Fanúšikom bežne podhalí svoje súkromie a rada dokáže, že jej nechýba zmysel pre humor.


Pozrite si tiež: Haberova sexbomba orovnala Čechov a Slovákov: Vyprsená a navlečená v... To nepochopíte!


V týchto dňoch zalovlila prominentná blondínka v archívoch a vytiahla veru poriadnu starinu. Na instagrame sa pochválila fotkami z čias, keď ešte netušila, že bude známa po celom svete. „Skôr, než som bola anjelikom Victoria´s Secret a pózovala pre Sports Illustrated, bolo tu toto. V rodom meste som bola "vlasovou modelkou" a zúčastňovala som sa rôznych účesových súťaží,” pripísala k fotkám Daniela, ktorá už vtedy vyzerala ako bábika.   

Spoločne s kamarátkou - kaderníčkou Martou Moravcovou skúšala Peštová uspieť v rôznych krajinách. „Mamka mi po nociach šila kostýmy a mejkap sme si robili samé. To vám je z fotiek asi jasné. Kto by bol povedal, že mám pred sebou takú kariéru,” dodala atraktívna blondínka. 

Daniela síce v tom čase mala bucľatejšie líčka, no ako vidno, už vtedy bola prirodzene krásna. A nemení sa to ani s pribúdaúcimi rokmi. Bývalej topmodelke ťahá na 50-tku, no stále hravo zatieni aj mladšie ženy.

 

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu