Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Starenka medzi modelkami: Vyzliekla sa do bikín... Šokovala svet!

Nicola Griffin je najstaršou modelkou známeho plavkového magazínu Sports Illustrated. Zobraziť galériu (8)
Nicola Griffin je najstaršou modelkou známeho plavkového magazínu Sports Illustrated. (Zdroj: youtube.com/swimsuitsforall)

LOS ANGELES - Toto tu ešte nebolo! Magazín Sports Illustrated verným čitateľom topiek netreba zvlášť predstavovať. Je o ňom známe, že na jeho stránkach sa pretŕčajú tie najsexi krásky odeté len v úsporných plavkách. Minulý rok sa však medzi plážovými bohyňami ocitla i prvá plus size modelka. Tvorcom sa podarilo zaskočiť verejnosť aj aktuálnou novinkou. Je ňou zrelá, 56-ročná Nicola Griffin, ktorá sa pred objektívom a kamerami ukázala v zlatých bikinách.

Včera sme vás na topkách informovali o tom, že Ashley Graham si splnila veľký sen. Aj napriek tomu, že jej telo nie je vôbec ideálne, stala sa jednou z tvárí prestížneho plavkového magazínu Sports Illustrated. Atraktívna plus size modelka však nie je jedinou, čo z davu sexi krások vytŕča. Okrem nej narobili slušný rozruch aj Philomenia Kwao z Ghany a Nicola Griffin, ktorá má 56 rokov. 


Kyprá kráska hviezdou v bikinách: Na obdiv vystavila macaté stehná aj faldíky!


Trojica dám účinkuje spoločne v reklamnej kampani s heslom Swimsuits for All, kde pózujú v rovnakých plavkách. V rozhovore pre Daily Mail sa Nicole netajila tým, že ňou lomcovali rôzne pocity. „Bola som nervózna. Dievčatá sú odomňa predsalen o dosť mladšie. Mala som obavy, že čo sa na mňa chystá. A oni ma obliekli do zlatých bikín!” povedala na margo toho Griffin. Na nakrúcaní spotu však panovala dobrá nálada, modelky si dobre rozumeli a tak sa nervozita a pochybnosti po krátkej chvíli rozplynuli.  

Nicola sa tak stala najstaršou modelkou Sports Illustrated. „Keď mi ľudia dávajú takýto prívlastok, cítim sa ako by som mala 80 rokov,” reagovala so smiechom starenka-manekýnka. „O niečom takom som ani nikdy nesnívala. Myslela som si, že je to len práca pre mladé a krásne dievčatá. A ono sa to teraz stalo aj mne. Stále mám pocit, že je to len sen a ja sa každú chvíľu prebudím,” dodala šarmantná päťdesiatníčka. 

Griffin je matkou dvoch dospelých dcér, ktoré boli z informácií o jej najnovšom kšefte poriadne v šoku. „Nemohli tomu uveriť a stále dookola sa ma pýtali, či je to ozaj pravda. Tá myšlienka sa im veľmi páči a sú na mňa hrdé,” uzavrela Nicola. 

Nicola Griffin vystavila svoje telo na obdiv v zlatých bikinách.
Zobraziť galériu (8)
Nicola Griffin vystavila svoje telo na obdiv v zlatých bikinách.  (Zdroj: youtube.com/swimsuitsforall)

VIDEO: Ashley Graham, Nicola Griffin a Philomenia Kwao v spoločnej reklame. 

Swimsuitsforall - Nicola Griffin, Ashley Graham

Viac o téme: Sports IllustratedNicola Griffin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu